G16: Sharks – St. Croix 12-3
15. oktober 2017
G12, serierunde 1 Blått lag Gaustadhallen 15.10.2017
16. oktober 2017

J17 spilte søndag kveld en ganske så dramatisk kamp mot Sagene. Halve laget hadde tidligere på dagen spilt eliteserie-kamp mot Grei, mens andre halvparten var hentet inn fra J15. Med det utgangspunktet var vi enige om å kjøre moderat press og håpe på det beste. Første omgang ble et festfyrverkeri av en omgang, Sharks-jentene spilte ball rundt Sagene-jentene og greide å score 4 ganger. I pausen følte vi at dette var en kamp vi hadde kontroll på om vi fortsette å spille ball og holde hodet kaldt. Men i andre omgang begynte dramaet. Sagene reduserte etter 5 minutter ut i omgangen, og rett etterpå måtte keeper Silje ut med skade. Thea hadde putta to mål i første omgang, men var sporty nok til å ta på seg oppgaven som reservekeeper. Resten av omgangen bølget spillet frem og tilbake, men det ble ikke flere mål. Etter bare 30 sek i siste omgang reduserte Sagene til 2-4, men heldigvis økte vi på til 2-5 kun minutter senere. Men nå begynte våre jenter å bli slitne og litt stressa, og Sagene presset mer og mer. Selv om vi hadde sjanser, klarte vi ikke å omsette dem i mål. Så fikk Sagene uttelling både i 8. og 11. minutt, og plutselig sto det 4-5 på tavla. Siste 8-9 minuttene jobbet jentene heroisk for å unngå scoring imot, og vi greide såvidt å ro seieren i land. Riktignok gikk et skudd fra Sagene i mål, men da hadde kampklokka allerede ringt – Saved by the bell!! Det ble litt drama idet hjemmelaget med trener og foreldre mente at ballen var inne før klokka ringte, men dommeren var godt plassert og han var ikke tvil – Sarpsborg vant kampen 4-5, om enn med et nødskrik.

Også idag gjorde våre unge vikarer fra J15 en solid jobb, og vi takker for super innsats.

Målscorere for Sarpsborg (assist i parentes): Ida S. (), Victoria H. (), Thea x 2 (Sofie, Emilie) og Tuva (Sofie)

J17 står foreløpig med to seire etter to kamper.