G12, serierunde 1 Hvitt lag Tindlundhallen 21.10.2017
22. oktober 2017
Damer 2 med nok en seier
23. oktober 2017

For en kamp av Elitejentene i går. Tross mye skader og sykdom så stilte jentene opp med friskt mot. Det var duket for hjemmekamp og Sveiva var motstander.

Jentene startet med en scoring etter bare 4.56. Nora Nordheim var målscorer. Sharks har en fantastisk innsats og jentene produserer flere farlige målsjanser. Sveiva kommer også til flere muligheter, men en god Sigrid Øberg i mål og et godt forsvar holder nullen i første omgang. Sharks går dermed til pause med ledelse for første gang i Eliteserien. Publikum er meget godt fornøyd etter første periode.

Jentene entrer banene etter første pause og fortsetter den gode jobben fra første periode. Dessverre er det Sveiva som setter omgangens første mål bak Sharks sin målvakt. Jentene våre jobber jevnt og trutt, men Sveiva viser nå at det er de som leder serien. Etter nye 5 minutter får de inn sitt andre mål og nå har Sveiva tatt grep om kampen. Vi får en utvist og da setter Sveiva ytterligere ett mål før lagene tar en ny pause på stillingen 1-3.

I tredje periode ser vi at jentene bærer preg av at de er færre på benken enn de pleier. Jentene virker mer slitne enn vanlig, men de kjemper med det de har. De jobber heroisk, men det er atter en gang Sveiva som setter ballen i mål og stillingen ni minutter ut i perioden er da 1-5. Jentene kommer til noen sjanser på slutten av kampen, bl.a hadde Emely Thorsen et skikkelig skudd som målvakten til Sveiva bare hørte suset fra før det smalt i tverrliggeren. Da det gjenstår ca. fire minutter av kampen setter Sveiva inn sitt siste for dagen og resultatet blir 1-5.

Nok en hederlig og flott innsats av jentene våre. Nora Nordheim ble banenes beste.

Vi møter trofast opp på neste kamp som er kl. 12.00 lørdag 28.10 i Skjeberghallen. Motstander er Sagene. Vi oppfordrer alle til å møte å heie på jentene. Ja, de har riktignok tapt alle sine kamper så langt, men de varter opp med god innebandy og viser god stå-på-vilje.