Tross tap – hederlig innsats av Elitejentene våre.
29. oktober 2017
🎃G12, Halloween på trening🎃
1. november 2017

Søndag ettermiddag gjestet BMILs J17-lag Skjeberghallen. Vårt lag var nesten fulltallig denne gangen, samt at vi hadde forsterket troppen med tre jenter fra J15. Og da dommeren blåste igang kampen var det tydelig av Sharks-jentene virkelig ønsket å ta føringen og vinne denne kampen. Jentene viste flott pasningsspill og allerede etter 1 minutt var scoringsballet igang.  Før klokka viste 8 minutter sto det 4-0 på tavla. Selv om jentene fortsatte å presse, ble dette stillingen til første pause. I andre periode fikk BMIL spille litt mer ball, så det tok over 7 minutter før Sharks økte ledelsen til 5-0. Etter den scoringen slapp vi BMIL litt for lett til i eget felt, og det endte med en redusering midtveis andre omgang. Imidlertid var våre backer veldig gode gjennom hele kampen, så det var aldri noen stor fare for at BMIL skulle kunne ta oss igjen. I siste periode fortsatte vi det gode pasningsspillet og puttet på tre scoringer til. Kampen endte dermed 8-1, et nytt flott resultat for J17, som nå topper tabellen i sin serie.

Søndagens målscorere med assist i parentes: Ida S. 2 (Emilie, Emely), Emilie 2 (u.a.), Emely  (Victoria H.), Victoria W. (Victoria H.), Thea (Tuva), Sofie (u.a.)