G19 tok sin fjerde seier på rad
5. november 2017

Skrevet av Mikael Holm-Gabler

G17 tar imot BMIL i Skjeberghallen.
Ut ifra tabellplassering, skulle det være en enkel match for gutta denne lørdagen. Men slik innstilling har lurt mange før. Selv om vi scorer «oppskriftsmessig» allerede etter 1 min i første periode, etter raske og gode kombinasjoner, er det dessverre ikke noe som fortsetter gjennom kampen. Vi klarer bare tidvis i korte bytt å flytte ballen med nok tempo og presisjon. Halvveis i første omgang øker vi til 2-0, men følelsen av at vi har full kontroll er ikke tilstede. Mangel på balltempo og presisjon, gjør av vi stadig slipper BMIL inn i kampen. De er raske og har noen ballsikre spillere, som skaper trøbbel for oss gjennom hele kampen. ​​​​​​​BMIL reduserer på straffe noen minutter etter vår scoring og kampen står og vipper til langt ut i 3.periode. De har blant annet et skudd i krysstolpen, men JP holder oss inne i kampen, før vi noen minutter senere scorer 3-1 etter gode kombinasjoner av brødrene Østerås.​​​​​​​​ Dårlig tempo både med ball og ben, og alt for mye slurv og gjentatte feilvalg er det som utmerker seg etter denne kampen. Men tre poeng på en mindre god dag er bra, og det tar vi med oss.