Grei skuring for A-laget
27. januar 2018
J17 tapte knepent etter kjempeinnsats
29. januar 2018

Før kampen pratet vi om hvordan møtet med dette laget gikk sist. BMIL er et lag som lemper og jager, og om vi ikke er nøye og tett oppi, så klarer de å skape farligheter. Så vi er klare over hva som venter oss, og at vi må faktisk prestere godt for å slå disse, selv om de ligger sist på tabellen. Som alltid skal vi ut og sette høyt tempo, samtidig som vi må være presise i pasningsspillet. Dessverre får vi verst mulig start på kampen, med en i ræva etter bare 40 sek. Noe som ender med dårlig stemning i gruppa, som vi må bruke unødvendig energi på å snu. Om ikke det var ille, så putter BMIL to kjappe på oss etter drøye 13 minutter. Vi er ikke tøffe nok eller våkne nok foran egen kasse. Det skal bare litt slurv til fra vår side og motstanderen straffer oss hardt med en gang. 3-0 til første pause.

Etter nesten 8 min i 2., ser det virkelig mørkt ut. BMIL har putta sitt 4., og det står 4-0. Vi på benken må jobbe ekstra med å snu det mentale til gutta, men de vet at vi trenger bare scoringen så snur det. Og etter 15 så kommer den, Jesper åpner kontoen etter pass fra Henrik. Trua kommer snikende på igjen, som gir utslag i ny scoring bare 25 sekunder senere. Dennis denne gangen, fra Imre. ¤-2 til pause 2.

Vi har hele veien produsert masse muligheter, som vi ikke har fått satt. Så det er ekstra godt når det triller vår vei.

Før siste periode gjør vi noen endringer for å holde trøkket oppe. Vi går ned på 2 backpar og rokkerer litt å angrepsrekkene. Dette hjelper, for vi kontrollerer det meste av spillet og produserer mye gode sjanser. Uttelling får vi etter knappe 6 minutter, når Tobias reduserer til 4-3, etter pass fra Ivar. I løpet av et knapt minutt midt i kampen, utlikner vi og går opp i ledelsen. Når det gjenstår litt under 2 minutter av kampen, kjemper Jesper inn 4-6 i undertall. Herlig! BMIL tar ut keeper, men kampen ender 4-6. Deilig comeback i siste periode.