G17 måtte jobbe hardt for poengene mot BMIL
27. januar 2018
G19 fikk svi mot Fredrikstad
30. januar 2018

Sist søndag tok J17 imot erkerivalen Tunet til seriekamp i Sarpsborghallen. Vårt lag var noe redusert pga. skader og sykdom. Dessuten hadde J15 egen kamp denne dagen, så vi kunne ikke låne spillere derfra heller. Resultatet var at 7 spillere pluss keeper møtte til dyst.

Vi fryktet at dette kunne bli stygt og ikke minst slitsomt. Men jentene ville det anderledes. Allerede fra første kølleslag viste de en utrolig stå-på-vilje, og de spilte smart og ofret seg for hverandre. Flere fine angrep ble rullet opp uten at vi fikk uttelling. Men vi slapp ikke Tunet til i særlig grad heller, og bare et litt heldig mål gjorde at Tunet kunne gå til pause med 0-1 i protokollen. I midtperioden produserte våre jenter noen virkelig flotte angrep, og etter et par lekre scoringer av Sofie og Emilie vant vi perioden og gikk til pause med 2-2. I siste periode ble vi litt slitne og maktet ikke helt å blokkere skudd fra Tunet, og etter 8 minutter sto det 2-4 på tavla. Med en litt urettferdig utvisning i tillegg, tenkte nok mange at nå var det kjørt…Men våre jenter ville ikke gi seg! Våre 7 utespillere presset mektige Tunet i kne, og vi øynet et lite håp når Sofie reduserte med 5 min igjen på klokka. Men til tross for heroisk innsats og mange fine angrep, ble det ikke flere scoringer. En meget bra kamp av jentene endte desverre med knepent tap 3-4. Sjelden har slitne jenter smilt så godt etter et tap…..

Søndagens målscorere (med assist i parentes): Sofie x 2 (Emilie x 2), Emile (u.a.)

Våre jenter ligger stadig midt på tabellen, bak Tunet og Sagene.
Neste kamp er mot Sveiva 11.februar. Da er det bare å ta turen til Skjeberghallen for å heie på jentene!