29. januar 2018
Herrer 3 på tabelltopp!
1. februar 2018

Tirsdag kveld tok vi turen over Visterflo med trua på tre nye poeng, ubeseiret som vi var fra før. Denne gang skulle vi spille uten Jørgen, Fredrik og Sivert, tre sterke mann, men likevel hadde vi et bra lag med oss til kamp.

Det er Fredrikstad som starter best, og trykker oss litt tilbake de første fem minuttene, men deretter styrer vi kampen i første periode, pauseresultatet er 1-2 i vår favør. Det er Ola-Thomas og Ådne som scorer våre mål.

Kampen er egentlig jevn hele veien men det føles som om vi ikke er helt på hugget. Christoffer storspiller i målet og varter opp med flere gode redninger når Fredrikstad er frempå. Det blir ett mål til hvert lag, og Ivar scorer vårt mål. Pauseresultatet er 2-3.

Tredje periode er vi heller ikke opp mot vårt beste nivå, til tross for hard jobbing så lykkes vi liksom ikke. Fredrikstad utnytter noen feil vi gjør, og først utligner de til 3-3 før de tar ledelsen 4-3. Etter 13 minutter tar vi time out og går litt ned på folk for å se om vi kan oppnå noe ved å endre litt. Dessverre klarer vi det ikke til tross for at vi skaper noen farligheter. Dermed er sesongens første tap et faktum!

Vår bestemann er helt klart Chris i målet. Nå er det bare å brette opp ermene og stå på til the bitter end, seier i serien har vi fortsatt los på!