Jenter 15 mot Fagerstrand
1. februar 2018
Skrevet av Stian Berntsen
TOP-OF-THE-LEAGUE
Etter en lang oppkjøring på sesongen, starter nå endelig alvoret for herrer 3. Alt frem til nå er glemt. Ny tabell og nye muligheter. Målet må jo bli å vinne divisjon 3 nå som vi slipper å møte disse lagene med alle ungutta som løper mer enn oss….
Første kamp er en sen onsdagskveld i Borgehallen mot et topp motivert St.Croix 2 med Roy Kristoffersen i spissen. Det så tøft ut allerede før kampen skulle starte, da flere «stjernespillere» måtte melde forfall på grunn av manflu. Som vi alle vet, er dette en alvorlig sykdom, og vi håper dere overlever. Var også et par som satt hjemme uten barnevakt, da damene i huset hadde noe bedre å gjøre. Fyy!!
Er tydelig at Morten Rise har fått noen tips av Thomas Berntsen i 08, for OldSharks har virkelig truffet på overgangsmarkedet i vinter, og nykommerne preger kampen stort! Kampen starter i et forrykende tempo, og det går ikke lang til før to nysigneringer finner hverandre. Hasse, som en eller annen talentspeider fant oppe på finnmarksvidda, finner Fossum og det står 1-0 etter et knapt minutt. Og disse er ikke ferdige for dagen! Hasse, Knelsen og Brurok i PP sørget for at vi leder 4-2 etter to perioder.
Når tredje periode starter, er Brurok igjen frempå og scorer sitt andre for dagen. Dagens keeper Dan «The Wall» fortviler, da det var i eget mål. Må trekke frem Dan som står en kjempekamp i dag! Terje er som alle vet borte på ubestemt tid, etter et lårhalsbrudd etter å ha sklidd på isen på trappa hjemme. Så blir det spenning når St.Croix utligner til 4-4 midtveis i siste periode. Men et oppmerksomt sekreteriat, oppdager at denne spilleren ikke er registret på skjema. Vi får da en mulighet til 5min i PP. Herfra og ut er det ingen tvil om hvor poengene skal ende. Fossum, Knelsen og Langsholt er nådeløse og scorer tre kjappe.
Sluttresultatet blir fastsatt i siste sekund, når Fossum fullfører hattricket sitt til ellevill jubel i hallen. Må da påpeke at det var et fantastisk pass fra Øyvind som det ikke var mulig å bomme på. Forøvrig Øyvinds første målpoeng i år, hvis vi ser bort ifra den ene kampen han vikarierte som keeper…… Må også trekke frem Henning Klausen som har noen soloraid som ville fått Maradona til å måpe, samt junioren Skjalg som holdt lekestue med deres forsvar til tider. Synd ikke Skuddpresisjonen var tilstede. Mulig du må innom Atle for å se på noen modeller som treffer mål….
Dagens store pluss må være 5 mål i powerplay, samt at alle 14 fullførte kampen uten strekk eller andre skader! Usikker på om det har skjedd før på et oldboyslag.
Fossum 3+0 Hasse 1+2 Knelsen 2+0 Berntsen 0+2 Langsholt 1+0 Brurok 1+0 Henning K 0+1 Henning A 0+1 Dan-Thomas 0+1 Øyvind 0+1 og 2min
Tre Stjerner: Fossum (og han oppmerksomme i sekreteriatet) To Stjerner: Hasse En Stjerne: Øyvind+Dan «The Wall»
For egen regning: Vikarierende Coach, matrialforvalter og saftblander Berntsen