A-laget tok helg med seier over Bækkelaget
9. februar 2018
Skrevet av Stian Berntsen

På en mørk torsdagskveld skulle de unge lovende på herrer 3 ut i kamp mot et heltent Fredrikstad 2. Det var nok mer kilo enn talent på banen denne kvelden, men et ampert oppgjør skulle det bli! Stemningen var til å ta og føle på i garderoben lenge før match, gutta var heltente for å sende de røde 17 kilometer nedover elva igjen med halen mellom beina. Det ble sunget Sharks sangen og det var en nesten overtent gjeng som skulle ut i krigen! Det er iallefall dette jeg ser for meg, da jeg selv var hjemme og lette etter min shorts som tydeligvis avkommet hadde vært innom å stjålet tidligere på dagen 🙈 .

Kampen starter på verste tenkelige måte, da vår erke nemisis Ar9 Jeksrud scorer etter bare et knapt minutt. Men vi kommer kjapt tilbake ved banens gigant, evigunge Lars Olafsen! Dagens keeper Dan «The Wall» må dessverre plukke enda to baller ut av eget nett før pause. Langsholt må kaste inn håndkle tidlig denne dagen, da strekk er vanligere på H3 enn noen andre skader. Tror fystrener stillingen er utsatt, da det tydeligvis har blitt noe svikt i sommertreningen. Dagens forsvars konge denne dagen, Skjalg vurderer egen fremtid og truer med å legge opp i pausen, men blir overtalt til å fortsette satsingen en stund til. Men bare på betingelse at han får spille spiss, noe dagens comeback coach går med på for å ikke miste vår unge lovende.

Laget hever seg i andre periode etter at Lars setter sin andre og Fossum viser at forrige match ikke var et blaff. Stillingen er 3-4 til gjestene før den siste og avgjørende perioden.
Noen må tydeligvis ha hatt noe ekstra i vannet, for haiene starter tredje periode forrykende! Mulig Jørgen hadde med noe hjemmelagd fra bygda råde, for nå blir det fart på sakene. Hasse, Limbo og et forrykende skudd i krysset av Morten Rise setter standarden allerede før publikum er ferdig med å ta syltetøy på vaffelen! Riise er jo en notorisk målgjører, som har slitt litt med målformen i år, alle husker jo hans legendariske tre måls kamp i fjor! Hvis noen har glemt denne, forteller Rise velvillig historien på nytt 😆.
Tradisjonen tro, så har vi jo nå vunnet kampen og skal «hæppe» inn tre poeng. Noe som ikke går helt som planlagt…. Mulig vi har opplevd dette før 😎 Og brått står det 6-6. Lars viser vinnerskalle og banker inn sitt tredje for dagen, en ledelse vi holder i hele 6 sekunder før vi slipper inn et til etter nye 6…. Imponerende!

Nå går det hardt for seg, og dommer duoen viser mange fantastiske eksempler som urutinerte dommere. Det er taklinger overalt, krangling med motstandere, dommere og stort sett de vi finner. Høydepunktet blir i siste spilleminutt når Limbo viser temparament når han skjeller ut både Ottersen og undertegnede etter noter for at han ikke spiller siste 40 sek! Snakk om vinnerskalle, visste ikke at han kunne bli sinna 😆 Men selv med seks mann på banen får vi ikke det siste målet vi trenger, og ydmykelsen er komplett. De tre poengene forsvant 17 km nedover Glomma.

PS… Alle møter i lysløypa for bakkeløp i morra.