Sharks Herrer 3 vs Råde Goats 3-3
17. februar 2018
Nytt tap på Elitejentene.

Vi hadde gjester fra Sandnes i Skjeberghallen lørdag, og en det var en viktig kamp for oss i jakten på fjerdeplassen.

Første periode starter med et bra kjør fra Sharks, og belønningen kommer etter drøyt to minutter på vakkert vis gjennom Sammi assistert av Fredrik. Gleden blir kortvarig da gjestene utligner etter fire minutter. Så får vi en billig utvisning imot som Sandnes utnytter til å ta ledelsen 1-2 etter syv minutter. Og som ikke det var nok så øker de til 1-3 når vi er på drøyt åtte minutt. Det er Sandnes som har hatt mest trøkk etter sitt utligningsmål. Trenerteamet er ikke fornøyd og plasserer noen av gutta på benken resten av perioden. Vi klarer etter hvert å redusere ved Hjemgård assistert av Mario, da tiden står på ca 13 minutter. Men på 15 minutt klarer jaggu gjestene å øke nok en gang… Men da kriger Ådne inn en redusering til 3-4 kun sekunder senere, noe som også blir pauseresultatet. En ganske jevn første periode med bra tempo.

Andre periode fortsetter i samme høye tempo, og det blir mange mål. Vi utligner i andre spilleminutt ved Ådne fra Mario. Målene kommer ganske tett frem til ca ni minutt da det står 6-6. Våre mål produseres av Fredrik fra Sammi og Hjemgård fra Ådne. Det er jevnt hele veien, men etter 13 min tar gjestene ledelsen igjen, før vi nok en gang utligner gjennom Hamrin assistert av Sammi, og det står 7-7. Vi klarer heller ikke nå å stå imot, og lar gjestene gå opp til 7-8 på 17 minutt etter dårlig rydding foran egen kasse. Stillingen står seg ut perioden, og vi har en jobb å gjøre i tredje hvis dette skal gå veien…

Men i siste periode er det gjestene som scorer først og øker til 7-9 etter fem minutter. Like etterpå reduserer Hjemgård til 8-9 på pass fra Mario og kampen leverer spenning på høyt nivå… Så, etter ti minutter kommer Ådne seg fri og setter utligningen til 9-9, Mario assisterer. Ekspertene på tribunen mener nå at Sandnes ser slitne ut. Og de har rett, for like etter klinker Fredrik inn ledelsesmålet uassistert! Og kun sekunder senere passer Hjemgård til Mario som finter ut keeper og tar Sharks opp i en 11-9 ledelse. Vi kontrollerer nå resten av matchen og Fredrik setter 12-9 i åpen kasse helt på slutten. Kristian Nilsen født 2001 får et bytt på slutten, og dermed sin debut på A-laget.

Mario Berntsen kåres til dagens beste mann på Sharks.

KAMPFAKTA: Sharks vs Sandnes

Sarpsborg Arbeiderblad (+): Sterk 3. periode reddet Sharks seier