4. mars 2018
G12, serierunde blått lag Tindlundhallen 04.03.2018
6. mars 2018

Victoria, Thea, Sofie, Emilie, Victoria, Silje og Ida reddet søndagen i Bjølsenhallen

I de fire siste kampene har J17 i tur og orden tapt for alle de andre lagene i serien. Søndag kveld reiste vi til Bjølsen for å reise kjerringa mot Sagene. Det så ikke veldig positivt ut på forhånd, da kun 7 jenter hadde funnet veien til Oslo denne mars-kvelden.

Men jentene var i godt humør, og synes ikke at «bare en innbytter» var noe handicap.  I en kamp med bare moderat tempo, spilte jentene klokt og lot ballen gjøre jobben. Dermed ble det mye halvpent pasningspill, og mange sjanser til begge lag. Vår gode keeper Silje plukket det som var av Sagene-sjanser i første omgang, mens i andre enden av banen klarte Emilie å omsette to kontringer i flotte scoringer. Med 0-2 etter første omgang følte vi at ting endelig begynte å gå vår vei.
Men Sagene ga ikke opp, og til tider skjøt de malingen av vårt mål i andre periode. Midtveis i perioden fikk de uttelling, og reduserte til 1-2. Begge lag hadde mange farlige sjanser, men flere mål ble det ikke før hvilen. Våre jenter fikk beskjed om å ofre seg for å hindre skudd, selv om vi ante at tunge ben kunne gjøre den jobben vanskelig…Heldigvis var det vi som klarte å styre siste perioden dit vi ville, og etter 8 minutter satte Emilie sitt tredje for kvelden. 9 minutter senere ville ikke Sofie være noe dårligere, og vi pustet ut med 1-4 på tavla. Dessverre slappet jentene av litt for tidlig, og Sagene så sitt snitt til å score to ganger på to skudd i løpet av 20 sekunder…Da tok Sharks en time-out og fikk summet seg litt. De siste to minuttene klarte jentene å stå imot presset, og seieren 3-4 var et faktum. Laget gjorde en meget god innsats og viste tydelig at det smakte med en seier igjen. En liten, men meget fornøyd, gjeng kunne sette kursen hjem til Sarpsborg med tre nye poeng i sekken.

Neste kamp er mot Tunet i Høyenhallen søndag 11.03. Møt opp og hjelp jentene til seier! Forhåpentligvis har vi mer enn en innbytter den dagen…

Dagens målscorere (assist i parentes): Emilie 3 (u.a., Sofie, Sofie) og Sofie (Emilie)