NM-troppen til J17 vant i serieavslutningen

Onsdag kveld tok J17 imot BMIL i Sarpsborghallen. Dette var sesongens siste seriekamp.

For en gangs skyld var det trengsel på innbytterbenken, ettersom vi stilte med hele NM-troppen på hele 13 jenter.
Og jentene gjorde sine saker godt. Med fint pasningsspill og helhjertet innsats satte de BMIL under press fra start.
To flotte langskudd ga jentene en grei ledelse til første hvile. Midtperioden ble noe jevnere, men våre jenter var mye i angrep, og økte ledelsen til 3-0.
I siste periode ble det noe større åpning i begge lags forsvar, og vi satte to scoringer før BMIL fikk sitt trøstemål 3 minutter før slutt.
5-1 var en verdig avslutning på en variabel sesong i J17 serien. Våre jenter endte på tredjeplass, rett bak Sagene på andreplass.

Nå er det bare NM-sluttspill som gjenstår for J17. Sluttspillet går av stabelen i Neshallen utenfor Hamar helgen 7.-8. april, og her kan alt skje…
NM-finalen går i Ekeberghallen 22. april. Vi ønsker våre jenter lykke til i NM!

Dagens målscorere (assist i parentes): May Celine (Victoria W.), Victoria H. (Victoria W.), Emilie (u.a.), Thea (Tuva) og Tuva (u.a.)