Håkon Groth er endelig tilbake i Sharks drakta!
15. april 2018

I helgen har det blitt spilt NM puljespill for G19 i Nesøya Idrettshall i Asker.

Vi på G19 «tok den helt ut» og sjekka inn på Quality Hotell Leangkollen fredag ettermiddag, for å slippe kjøring til og fra.

Første motstander i vår pulje (pulje A) var Stavanger, som vi kjente lite til fra før. Vi hadde mistanke om at det var litt nivåforskjell, og sparte derfor litt på kruttet. Likevel ble det seier 11-0. Kampfakta – Stavanger kampen

Klare for Stavanger

Kamp nr to var den vi på forhånd regnet som tøffest i puljespillet, mot Fredrikstad. Vi tar kommandoen fra start og spiller en god kamp. Gutta er tent og gir alt, noe sim resulterer i en 4-1 seier. Kampfakta – Fredrikstad kampen

En glad gjeng etter seier over naborival Fredrikstad

Puljespillet ble avsluttet med kamp mot Grei, også et godt lag, og regnet som en outsider som kan prestere bra. Vi er ikke like konsentrert i denne kampen, men klarer å ta oss sammen og seirer til slutt med sifrene 3-7. Kampfakta – Grei kampen

Viktig pep-talk i pausa mot Grei. Her måtte vi skjerpe oss.

Dermed endte vi opp med full pott etter puljespillet, og tronet øverst på tabellen med ni poeng. Vi fulgte spent med på pulje B hvor vi skulle møte det laget som kom på andreplass der i semifinale. Det kunne bli enten Sveiva eller Gjelleråsen, og etter at lagene spilte uavgjort i sitt oppgjør så avgjorde målforskjell rekkefølgen. Gjelleråsen ble da nr to, og vår motstander i semifinalen på søndag. Den andre semifinalen gikk mellom Sveiva og Fredrikstad.

Søndag morgen sjekket vi ut fra hotellet og kjørte forventningsfulle og tente de ti minuttene til Nesøya. Gutta kjørte igang dunkemusikken sin og gikk inn i kampmodus… den finaleplassen skulle vi bare ha!

Kampen starter veldig bra og vi leder 1-0 etter første periode. I andre periode slipper vi dem inn i kampen, men setter også noen mål selv og perioden ender 4-4. Det blir 0-0 i siste, og utrolig spennende… dermed er saken klar! Vi vinner 5-4 og spiller NM finale søndag 22.april i Ekeberghallen. Fredrikstad blir motstander etter en overbevisende 8-2 seier over Sveiva. Kampfakta – Semifinalen mot GIF

Gutta takker publikum for støtten.

Da er det bare å gratulere gutta med et flott gjennomført puljespill, og ønske lykke til om en uke i finalen. Vi håper så mange som mulig kler seg i blått og tar turen til Ekeberg for å støtte oss!

Sarpsborg Arbeiderblad (+): Klare for NM finale G19

Assisten: Lokaloppgjør i finalen