22. september 2018
Fredrik Gjødalstuen returnerer til Sharks
24. september 2018

Bilde hentet fra assisten.no

Det ble en spennende og underholdende kamp i damene første hjemmekamp i årets serie. På motsatt banehalvdel sto de regjerende seriemesterne Sveiva. Etter stortapet i første serierunde ville damene vise at de i år har tatt noen steg i riktig retning. Og før det hadde gått 5 minutter scorer Tuva Marie Aube Heines sitt første eliteseriemål.

Ett godt plassert skudd gir Sharks en fortjent ledelse. Dette gir Sveiva blod på tann som utlikner 8 minutter ut i kampen. Første periode ender 1 – 1. Midtveis i 2. går Sveiva opp i ledelsen. Det blir omgangen eneste mål. Siste omgangen starter og damene trykker på for en utlikning. 10 minutter før full tid får damene lønn for innsatsen. Årets kaptein Emilie Thorvaldsen utlikner. Stillingen er 2 – 2. Det blir ingen flere mål og det er klart for straffer for å kåre en vinner. Her stikker Sveiva av med seieren. Vi gratulerer jentene med en flott innsats! Les med om kampen her!