28. oktober 2018
G17 med komfortabel seier mot St. Crox
1. november 2018

Bilde hentet fra innebandyavisen.no

Nok en gang var det duket for damekamp i Skjeberghallen. Denne gang var det den ubeseirede serieleder Grei som hadde tatt turen fra Oslo. Damene startet frisk og hadde noen skarpe sjanser i 1. periode. En periode som endte 0 – 2 til gjestene. Sharks hadde ett stolpeskudd som de hadde fortjent mål på. Etter kun 4 minutter inn i den 2. perioden får damene lønn for innsatsen. Nora B. Norheim setter ballen hardt opp i nettaket etter pasning fra Tuva M. Aube Heines.

2 måls scorer og banens beste for Sarpsborg Sharks

Damene jobber og sliter i en kamp de må forsvare seg mye. 9.39 ut i 2 periode øker Grei ledelsen, og før perioden er omme står det 1 – 6 på resultat tavlen. Midtveis i 3 periode øker Grei ledelsen til 1 – 7. Damene jobber på og etter 13 minutter er det igjen Nora B. Norheim som prikk skyter etter pasning fra Emilie Sundnes. Kampen ender 2 – 8 etter en alt i alt hederlig innsats. Vi spiller mot Norges beste lag. Vi blir spillende mye defensivt noe som gjennspeiler seg i en  skuddstatistikk som ender 8 – 23.