Superlaget på aktivitetsrunde i Rolvsøyhallen
19. november 2018
Sharks signerer 2 spillere fra egne rekker.
22. november 2018

I helgen var det igjen duket for ny damekamp. Lagene har nå spilt mot hverandre en gang og dette var første kampen i runde to. Tunet var dagens motstander og sist lagene møttes ble det 12 – 0 tap. Damene virket tente før kampen og det gjenspeilte seg på banen. Tunet er ett hurtigspillende lag med god ballkontroll og damene måtte forsvare seg så godt de kunne. Første periode endte med 4 mål til Tunet. Andre perioden var bedre og mer jevnspilt. Med perioderesultat 2 – 4 scorer damene historiens første mål mot Tunet i den øverste divisjonen. Målene ble scoret av Emilie Thorvaldsen og Tuva Marie Aube Heines. Tredje periode endte 1 – 3 etter ett selvmål av Tunet. Kampen ender 3 – 11 og dagens beste på Sharks ble Emilie Thorvaldsen.