G17, Fredrikstad 2 – Sarpsborg 2
26. november 2018
Norge med Patrick Hjemgård endte på en 7.plass i VM.
9. desember 2018

Det er litt vanskelig å finne de rette ordene, når man har stått på linja i denne kampen. Vi sliter fortsatt med uttelling på sjansene og vi produserer altfor lite av dem. Etter 2 perioder står det 0-0, i en kamp som vi har hatt det meste av initiativet i. Men hjemmelaget er heller ikke ufarlige, når vi slipper de til. Begge keeperne bidrar sterkt til at det ikke er scoringer når siste periode starter. Men 37 sekunder ut i siste, får vi endelig hull på byllen. Selv om skuddstatistikken så langt ikke forteller av vi har pepret Sveiva keeperen med skudd. 10 registrerte på 2 perioder er aaaaalt for lite, selv om vi tror den er noe lavere enn det reelle.

Dessverre utlikner de ett par minutter senere og tar ledelsen når det er gått 6.35. Utrolig frustrerende! Særlig når vi har veldig mye bra spill i angrepssona, men det nest siste passet hopper ofte eller så er avslutning ikke god nok. Men rettferdigheten seirer(synes vi), da vi utlikner når klokka viser 16.58. Vi tror jo at medgangen vi har da, skal bidrar til at vi kan putte en til og vinne. Dessverre går det stikk motsatt, vi feiler som bakerste back og motstander kommer alene med keeper og putter men 11 sekunder igjen. 3-2 står seg når fløyta går.

Poeng: #71 Sjur 1+0, #61 Fredrik 1+0, #37 Magnus 0+1