Victoria Wester har signert ny kontrakt
8. april 2019
Nytt trener team for herre laget!

For femte gang på seks år skulle vi spille NM-finale i den eldste juniorklassen G19 (enkelte år G18). Som i fjor skulle vi møte Fredrikstad, da vant vi 5-3 og tok NM-gull.

Vi forventet en tøff, jevn og spennende kamp. Og det var akkurat slik kampen ble.

Første periode ble veldig avventende og begge lag var redde for å gjøre feil som motstanderen kunne utnytte. Fredrikstad tar ledelsen ca halvveis inn i første periode før vi utliknet på straffe i undertall et par minutter senere. Fredrikstad rekker å score et mål til før perioden var over. Stillingen var da 1-2 etter første periode.

Vi utlikner tidlig i andre periode da Fredrikstad bytter og sover i timen. Men Fredrikstad tar ledelsen på nytt rett etterpå, de scoret ikke bare en gang, men tre ganger i løpet av fem minutter. Vi klarte heldigvis å repliserre en gang før perioden var over. Pauseresultat 3-5 etter andre periode.

I løpet av de to første minuttene av tredje periode rekker vi å utlikne og stillingen er 5-5. Kampen lever og det er sjanser begge veier, flest til oss, men det er Fredrikstad som scorer to mål ca midtveis i siste periode. Vi trykker på og gjør 6-7 med ca sju minutter igjen. Presset fortsetter og vi har sjanser i hopetall, men flere baller vil ikke inn. Fredrikstads keeper er både god og heldig og har flere fantomredninger som hindrer oss i å utlikne. Vi tar ut keeper de siste to minuttene og med mindre enn 30 sek igjen har vi en ball på innsiden av stolpen som hadde fortjent en bedre skjebne. Dermed ebber det dessverre ut med et knepent 6-7 tap i NM-finalen.

Vi har mer enn nok sjanser til å avgjøre kampen, men Fredrikstad er et lite hakk bedre enn oss foran begge målene og da ender det som det gjør. Vi gratulerer Fredrikstad med seier og NM-gull.