Ny storseier
1. november 2019
Ventetiden er over!
4. november 2019

Lørdag var det duket for nok en ny damekamp i Skjeberg Hallen. Etter tap mot Gjelleråsen sist, var det ett revansje sugent hjemmelag som ønsket å gjøre det godt igjen. Dagens motstander var Bygdøy Monolitten som før dagens kamp lå på en 3. plass på tabellen.

Etter en målløs første periode var det hjemme laget som åpnet målprotokollen 2 minutter ut i andre. Målet ble scoret av Nora Benedikte Norheim. Og syv minutter senere var det igjen Nora som øke Sharks sin ledelse til 2 – 0.

Tredje periode var 6 minutter gammel da BMIL får sin første scoring, men etter 14 minutter er det igjen Sharks som går opp til en to måls ledelse. 3 – 1 ble scoret av Ida Marie Svendsen. Og mer skulle det bli. Damene fortsetter det gode spille og etter 17 minutter er det Matilde Larsen som scorer damenes 4. mål for dagen. Kampen ender 4 – 2 og gir damene årets første seier.

Neste kamp for damene er borte mot Grei lørdag 16. november kl 13:00.

Sarpsborg Sharks beste spiller ble Linnea Marie Kaufmann.

Les hva Sarpsborg Arbeiderblad og Innebandyavisen skriver om kampen!

Tid Stilling Lag Målscorer Assist
2 – 02:19 1-0 Sarpsborg 23. Nora Benedikte Norheim 51. Tuva Marie Aube Heines
2 – 09:43 2-0 Sarpsborg 23. Nora Benedikte Norheim 13. Andrea Margrethe Tandberg
3 – 06:33 2-1 Bygdø Monolitten 11. Lisa Djurberg 40. Tuva Henriksson
3 – 13:59 3-1 Sarpsborg 30. Ida Marie Svendsen 23. Nora Benedikte Norheim
3 – 17:02 4-1 Sarpsborg 22. Matilde Larsen 15. Karen Marie Aube Heines
3 – 19:17 4-2 Bygdø Monolitten 24. Helene Bwiza Karlstrøm 19. Riccarda Katharina Schimanski