Sharks forsterker laget før jul
20. desember 2019
Godt «gammeldags» lokalderby
23. desember 2019

Da var det klart for returoppgjør mot Sagene i Oslo. Hjemmekampen endte 1-6 og vi håpet på et bedre resultat nå. Sagene lå foran kampen på 5. plass og kjemper med BMIL om å bli nr 4. Det er kun de fire beste lagene som går til sluttspill i årets sesong.

Vi havner tidlig under 1-0 og halvveis sitter 2-0. Sagene gjør også 3-0 før vi på slutten av perioden reduserer til 3-1 som også blir perioderesultatet.

I andre periode scorer Sagene to nye mål mens vi blir målløse. 5-1 etter andre periode.

Siste periode ender med kun ett mål til Sagene som gir et sluttresultat på 6-1.

Kampen er spille- og sjansemessig jevnere enn resultatet skulle tilsi, men kampene avgjøres jo som kjent foran målene og der er Sagene et hakk bedre enn oss denne gang.

PS! Margrethe Grønli (#24) debuterte på elitelaget i denne kampen og ble med det tidenes yngste damespiller i eliteserien for klubben, kun 15 år og 27 dager gammel. Hun debuterte også med målgivende pasning. Vi gratulerer!

Banens beste Sharks: # 3 Emilie Sundnes

Poeng Sharks: # 24 Margrethe Grønli 0+1 og # 51 Tuva M. Aube Heines 1+0.

Neste kamp for damelaget er lørdag 4. jan 2020 kl 1200 mot serieleder Tunet i Skjeberghallen.