7. januar 2020
Klart tap hjemme for serieleder Tunet
14. januar 2020

Lørdag var det klart for hjemmekamp mot Fjellkameraterne fra Bergen, et nytt bekjentskap i damenes eliteserie denne sesongen.

Nær sagt som vanlig får vi et mål i mot tidlig i kampen, 0-1 etter kun 22 sekunder. Vi reiser oss og tar over mye av spillet, men vi sliter med å finne nettmaskene. Først på slutten av perioden makter vi å score og det mens vi har en spiller utvist og spiller undertall. 1-1 etter første periode.

Andre periode er det vi som scorer tidlig, vi scorer ikke bare en gang, men to mål før to minutter har gått av perioden. Ca halvveis legger vi så på til 4-1 før Fjellkameraterne reduserer til 4-2 på straffeslag. Vi øker ledelsen igjen etter ca femten minuter som gir et pauseresultat etter andre periode på 5-2.

Som i første periode scorer bortelaget etter kun 22 sekunder i tredje periode og det blir mer nerve i kampen. Det er sjanser begge veier, vi har nok de fleste, men Fjellkameraterne har også sine. Det blir ikke flere mål før i siste spilleminutt da vi setter spiker’n i kista. Seieren skriver seg til 6-3 og tre deilige poeng kan godskrives på tabellen. Vi vinner en fortjent seier og tar oss opp på like mange poeng som Gjelleråsen og nettopp Fjellkameraterne.

PS! Både damelagets Grand old lady Karen M. Aube Heines og nyervervelsen Renate Milo scoret sitt første eliteseriemål i kampen, vi gratulerer!

Banens beste Sharks: # 24 Margrethe Grønli.

Poeng Sharks: # 3 Emilie Sundnes 1+2, # 6 Ida Ellingen Støa 1+1, # 13 Andrea M. Tandberg 1+0, # 15 Karen M. Aube Heines 1+0, # 25 Camilla K. Thon 0+1, # 33 Renate Milo 1+0 og # 51 Tuva M. Aube Heines 1+0.