Storseier mot Gjelleråsen i siste seriekamp
2. mars 2020
Tap i første kvartfinale mot Sveiva
4. mars 2020

Søndag var det klart for tredje og siste møte med Tunet i årets sesong. Tunet leder serien og har kun avgitt ett poeng i hele sesongen så langt. Vi har tapt de to første kampene mot Tunet med 3-7 og 1-6 og hadde en tøff kamp foran oss.

Vi scorer tidlig og tar ledelsen, men det er Tunet som skaper mest i perioden. Litt flatterende leder vi 0-1 etter første periode.

Andre periode må vi bare sette en strek over, vi blir fullstendig overkjørt og taper perioden hele 8-0. To av målene kommer allerede før det har gått ett minutt av andre periode. Det var tydelig at Tunet hadde fått klar beskjed i pausen om å øke tempoet og kjøre kampen. Stillingen etter to perioder er 8-1.

Tredje periode roer Tunet og kampen seg noe, men hjemmelaget setter allikevel fire mål uten at vi klarer å replisere. Det ender da med årets største tap mot serielederen. Vi taper kampen hele 12-1.