Sharks utliknet i kvartfinaleserien
8. mars 2020
Årets første borteseier for damene
9. mars 2020

I helga var det klart for dobbeltkamp borte mot Fjellkameraterne i Bergen. Før kampene lå hjemmelaget på 8. og sisteplass mens vi hadde 6. plassen på tabellen. Viktige kamper og poeng å spille om rett og slett.

Vi får en marerittstart på lørdagens kamp ved at Fjellkameraterne scorer på sitt første skudd på mål før det har gått et halvt minutt. Vi kommer etterhvert til hektene og utlikner etter åtte minutter før hjemmelaget igjen tar ledelsen halvveis i perioden. Etter kvarteret er vi like langt etter at vi utlikner igjen. Vi setter inn en liten sluttspurt og scorer to mål det siste minuttet før pause, det siste på tiden 19.57. Stillingen etter første periode er 2-4.

Andre periode er ingen god periode for oss resultatmessig. Fjellkameraterne reduserer før vi øker ledelsen igjen. Halvveis i perioden reduserer hjemmelaget igjen og vi er like langt når de også setter 5-5 på tiden 19.51 som også blir pauseresultatet.

Tredje periode blir målløs helt til 5 minutter før slutt da vi tar ledelsen 5-6. Det blir hektiske sluttminutter og når vi drar på oss flere utvisninger klarer Fjellkameraterne å utlikne med kun 26 sekunder igjen på klokka. Kampen ender da 6-6 og det er klart for straffekonkurranse. Her er hjemmelaget minst to hakk bedre enn oss og drar i land ekstrapoenget. Litt surt når vi var så nære 3 poeng, men kampen varer i 60 minutter og det er viktig å spille til fløyta går.