Straffetap i Bergen
9. mars 2020
Tap i kvartfinale nr. 3
10. mars 2020

Søndag var det klart for kamp nr. 2 i dobbeltmøtet med Fjellkameraterne i Bergen. Lørdagens kamp vant hjemmelaget 7-6 etter straffekonkurranse. Etter lørdagens kamp hadde Fjellkameraterne klatret fra 8. til 7. plass mens vi fortsatt lå på 6. plass på tabellen. Hjemmekampen mot Fjellkameraterne på nyåret vant vi 6-3.

I motsetning til lørdagens kamp er det vi som scorer først på vårt første skudd i kampen etter et halvt minutt, men det går ikke mer enn 17 sekunder før Fjellkameraterne er ajour i målprotokollen. Etter et kvarter tar også de grønnkledde ledelsen med 2-1. Vi utlikner etter 19.44 og det gir et perioderesultat på 2-2 etter første periode.

Vi tar ledelsen tidlig i andre periode og utøker denne etter et kvarter. Fjellkameraterne makter ikke å score i andre periode og vi leder da 2-4 etter to spilte perioder.

I tredje periode er det hjemmelaget som trykker på og jakter både redusering og utlikning. Etter ca 7 minutter scorer de både 3-4 og 4-4 i løpet av 43 sekunder og vi er like langt. Men kun 15 sekunder etter utlikningen kommer målet som viser seg å bli kampens siste. Heldigvis er det vi setter den ballen i nota og vinner kampen 4-5. Det gir oss en deilig borteseier samtidig som vi befester vår 6. plass på tabellen. Med kun en kamp igjen av seriespillet blir vi nå uansett nr. 6 uavhengig av resultatene i siste runde.

Banens beste Sharks: # 3 Emilie Sundnes.

Poeng Sharks: # 23 Nora B. Norheim 2+1, # Emilie Sundnes 2+0, # 8 Sofie D. Andreassen 0+1, # 16 Maren Eriksen 0+1, # 33 Renate Milo 0+1 og # 51 Tuva M. Aube Heines 1+0.

Neste kamp og siste seriekamp for damene er lørdag 14. mars kl. 1300 i Skjeberghallen mot Gjelleråsen.