Seier mot Gjelleråsen for herrer elite
30. august 2021

Første treningskamp for sesongen gikk lørdag på bortebane mot Monolitten. Dette var første innebandykamp for damene på 221 dager (siden 19. januar!).

Vi stiller med 5 debutanter på elitelaget, Pernille Korssund, Hannah Hermansson, Olivia Grigson Fodstad, Mia Wilskog og Tuva Solhaug-Jørgensen.

Kampen starter med en scoring til oss, Renate med assist fra Margrethe. Vi har lange fine angrep og spiller god innebandy. På 0-2 er rollene snudd, Margrethe med assist fra Renate. 0-3 er det en debutant som setter inn, Pernille med assist fra Martha. Perioden slutter 1-3.

Andre periode er jevnspilt med et lite overtak til Monolitten, men vi er farlige når vi angriper og flere skudd går over eller rett utenfor. Perioden ender 1-1 etter at enda en debutant scorer, Hannah etter assist fra Martha. Resultatet står 2-4 etter andre periode.

Tredje periode starter med trykk fra Monolitten, men skuddene som kommer tar Tuva seg greit av. Vi er utrolig flinke til å hjelpe keeper gjennom hele kampen og dekker mange skudd. Når Tuva i tillegg har en redningsprosent på 91 så gjør ikke det noe. Perioden ender 1-1 etter et selvmål fra Monolitten på et skudd fra Tuva der Mia er inne og forstyrrer en back som slår ballen i eget mål. Kampen ender 3-5, godt å ta med seg en seier.

Vi er meget godt fornøyd med første treningskamp og veldig fornøyd med hvordan debutantene våre fremsto.

Kampen ble avsluttet med en straffekonk for treningens skyld. Pernille og Kjersti setter sine straffer, noe arrogant, rett i krysset. Dermed vinner vi den også.

Link til: Innebandyavisen Monolitten-Sharks