25. september 2016
Tredje strake tap for A-laget
29. september 2016

Rapport fra Thomas Norheim, hovedtrener for damelaget:

Sesongens første seier for Sharks damene. Damelaget fikk søndag ettermiddag besøk av Holmlia i Skjeberghallen. Etter sist helgs bitre 1 måls tap mot Sagene,var det en revansjelysten gjeng som skulle krige om sesongens første poeng. Jentene hadde fått beskjed om å presse høyt og ha høyt tempo i alle spillets faser, noe de også klarte i deler av kampen. Vi får en drømmestart og setter 1-0 allerde etter 16 sekunder og følger opp med 2-0 bare et par minutter senere. Første halvdel av perioden styrer hjemmelaget, men Holmlia jobber seg inn i kampen og avslutter perioden best. Dog uten og få uttelling, dette kan Sarpsborg takke sin gode keeper Thea Murtnes for, som stenger butikken i første periode. Andre periode er ganske jevnspilt frem til vi setter 3-0. Da går luften litt ut av Holmlia, og vi kan sette ytterligere fire kasser før perioden er over. Holmlia åpner også scoringskontoen i denne perioden, dog kun med ett mål. Sharks går da til pause med en solid 7-1 ledelse. I tredje periode slipper hjemmelaget seg noen hakk og Holmlia setter ytterligere to baller i nettet, men hjemmelaget svarer med samme antall.. Det innebærer at damelaget tar sine tre første poeng i årets første divisjon.

Målscorere for Sarpsborg: Emilie Sundnes 3, Martine Sundnes 2, Ingrid Andreassen, Sofie Durban Andreassen, Nora Benedikte Norheim og Helene Durban Andreassen.