Takk til Sparebank 1 Østfold-Akershus
25. april 2023
Salming Cup for G12/13
3. mai 2023

Sharks J15 – VIF: 4-2.

Sesongens første seier i boks! Og det med fantastisk prestasjon! Endelig fikk jentene betalt for det flotte treningsarbeidet og den enorme ståpå-viljen de har hatt i lange tider. Vi har vært så nærme så mange ganger i år, produsert mange sjanser, men ballen har lissom ikke helt trillet vår vei.

Men i går hadde jentene virkelig bestemt seg for at nok får være nok. De tok virkelig opp hansken, kriget, fightet og scorte noen ordentlige kremmerhus av noen mål. Veldig morsomt og få bevist at hardt arbeid, tålmodig og godt samhold betaler seg til slutt. All ære til jentene for aldri å gi seg, men fortsette å trene, ikke miste trua og stå sammen.

Nå gleder vi oss ordentlig til Salming Cup i helgen før jentene får litt velfortjent fri før sommertreningen starter.

//Pål Antonsen