Salming Cup for G12/13
3. mai 2023
09.03.2024: Minirunde i Rådehallen
11. mars 2024

Vi startet turneringa tidlig lørdag på samme måte som vi avsluttet seriespillet.: Med å ta poeng.

Første motstander var Ull/Kisa. Her ledet vi 2-1 til det var kort tid igjen. Da scorte Kisa og kampen endte 2-2. I den andre kampen lørdag stod VIF å ventet i den andre sonen. Men våre jenter gikk uredde til verks og «cruiset» inn til sier 3-1. 3 fantastiske mål. Nå begynte vi trenerne å snakke litt oss imellom om hvor vi kanskje kunne ta oss i denne cupen😉

I kamp nr 3 ventet GIF. Med tanke på flere av de tidligere oppgjørene oss imellom var de favoritter på forhånd. Men det skulle vise seg at våre jentere ikke ønsket å gi noe ved dørene. Jentene var lojale til taktikken, fightet helt inn og hadde flere muligheter til å score. På tross av heroisk innsats vant GIF 1-0. I kamp 4 mot BVH-Verket var vi det eneste laget med 3 kamper i beina. Rart oppsett. Det kom til syne veldig raskt. Det var ingenting å si på at Verket til slutt vant 8-1. Vi var bra med på 1-1. Men i 2 periode skrudde Verket opp å takket for seg. Og dermed var det knyttet stor spenning til de resterende kampene i gruppa.

Om vi hadde «innebandygudene» med oss sånn at vi gikk rett til semifinale, eller om vi måtte gjennom en kvartfinale på søndag. Men gjennom jentenes fantastiske innsats på lørdag og litt flaks med de andre resultatene så ble det semi mot GIF😄 På forhånd ble vi enige om å «kaste alt på båten» å gi jernet. Så fikk det briste eller bære. Jentene ga absolutt alt de hadde igjen av krefter og mere til. Men her ble det stopp GIF vant fortjent kampen 0-3.

Totalt sett en kjempebra turnering av jentene som har hatt en helt rå avslutning på sesongen😄👍

//To stolte trenere.