A-laget beseiret Bækkelaget

G12, serierunde 2 blått lag Tindlundhallen 28.10.2017
28. oktober 2017
G8, minirunde 1 Askimhallen 29.10.2017
29. oktober 2017

I dag skulle A-laget »cruise inn» en seier mot Bækkelaget, men det ble alt annet enn enkelt skulle det vise seg.

Om det var Bækkelaget som var gode eller vi som var dårlige, er alltid litt vanskelig å si, men uansett ble det seier på en dårlig dag..

Bækkelaget tar ledelsen 1-0 tidlig og beholder den til første pause. Vi er det førende laget spillemessig men får ikke uttelling, det knyter seg når det skal avsluttes på mål.

I andre periode ser det mye likt ut spillemessig, men vertene øker til 2-0. Først når vi får et overtall så klarer vi å score. Det er kampens beste spiller som får oss inn på sporet, selvsagt den brennhete Fredrik Gjødalstuen. Vi klarer å komme oss ajour til pause og det står 2-2 før tredje.

Vi styrter ut av startblokkene og tar ledelsen før det har gått ett minutt, og øker til 2-4 ikke lenge etterpå. Men Bækkelaget vil ikke gi seg og får igjen kontakt til 3-4 og klarer også å utligne til 4-4. Vi begynner å frykte en kjempesmell… men vi svarer umiddelbart til 4-5 og øker til 4-7 fortløpende. På slutten reduserer BSK til 5-7, men nærmere kommer de ikke.

Vi er glade for tre poeng, men litt skuffet over gjennomføringen, hadde ventet at vi skulle kjøre kampen i enda større grad en vi klarte i dag.

Verdt å nevne at to gutter født 2000 debuterer i dag. Ola-Thomas Haglund spiller første halvdel av kampen, og Sjur Ulrik Strand kommer innpå de siste minuttene. Flott debut av begge to!

Så må vi igjen nevne Fredrik, som fortsetter i samme spor i dag. Han brenner noen fete sjangser i kampen, men står likevel bokført med seks poeng av sju mulige. Helt klart banens beste i dag igjen.

Sarpsborg Arbeiderblad (+): – Vi vant på en dårlig dag

Ola-Thomas Haglund debuterte mot BSK

Fredrik Gjødalstuen ble nok en gang kåret til Sharks beste spiller.