A-laget gikk på en smell mot Grei, tap 7-6

G12, Øreåsen mot hvithaiene
17. januar 2017
G12, Fredrikstad rød mot Blåhaiene
21. januar 2017

I dag hadde vi et håp om seier, etter to gode kamper den siste tiden. Det gikk ikke slik…

Det startet med at dommerparet var involvert i et biluhell på vei til kamp og ikke kunne dømme. Det ble en jobb å skaffe erstattere, men til slutt ordnet det seg. Da var vi imidlertid hele en og en halv time på etterskudd. Det ble sagt at det heldigvis gikk bra med det uheldige dommerparet.

Så til kampen, hvor oppladningen altså kunne vært bedre…

De to første periodene er vi sist i dueller og ikke «på» i det hele tatt. Grei spiller best og leder 4-2 etter første og 6-4 etter andre.

Det skjer noe i pausen mellom andre og tredje periode, etter at trenerne endrer ganske mye på rekkene. Vi vinner siste periode 2-1 og kampen ender med seier 7-6 til Grei.

Dette gjør tabellsituasjonen vrien for oss med tanke på sluttspill, men vi får bare jobbe videre og satse på hjelp fra andre lag fremover. For å nå målet om sluttspill så må vi antagelig vinne alle de gjenstående kampene mot lagene på nedre halvdel.

Juryen i Apalløkkahallen kåret Lasse Schie til vår beste.

Målpoeng Sharks: Fredrik Gjødalstuen 2+0,  Tobias Bolstad Brevik 1+1, Magnus Jarberg 1+1, Lasse Schie 1+0, Ola Olaussen 0+1, Jon Kristiansen 1+0.

Vil også nevne Markus Jelsnes som hadde noen fete redninger. Ellers så var det mye bra fra juniorene, selv om det varierte en del gjennom kampen. Fire av seks mål settes inn av gutter født 99…

Neste kamp er hjemme mot Tunet, og da må vi opp i ringa…

Link til tabell og resultater eliteserien: Eliteserien Herrer