Søk
Close this search box.

A-laget klarte ikke å ta poeng mot Sandnes

A-laget har i helgen vært på tur for å forsøke å ta revansje etter tapet mot Sandnes på hjemmebane i høst. Den gang var vi store favoritter, men gikk på en kjempesmell i Skjeberghallen. Det var siste kamp før vi hadde trenerbytte, og etter den tid har trenden vært positiv med mange gode kamper i serien.

Derfor var det en optimistisk tropp som reiste bort med tro på seier, og rapportene sier at vi var det beste laget kampen sett under ett. Sandnes keeperen stod sin livs kamp i målet og vi hadde flere situasjoner alene med keeper, stolpeskudd osv.

Trener Jonas Magnussen uttaler til Sarpsborg Arbeiderblad «Vi skaper mest, men de har en fantastisk keeper i dag», videre at han oppfatter kampen som en skikkelig krigekamp, og føler at vi kjørte kampen. Jonas synes det er synd at vi ikke klarer å trekke det lengste strået på 2-2 siden vi kjører kampen på den måten som vi gjør. Lagets innsats var upåklagelig. Videre sier han at «vi må slå Haugerud hjemme, der har vi en egen matchball». Link til SA sin dekning av kampen finner du her (+): Sharks tapte i Sandnes

Perioderesultatene ble 0-0, 1-1 og 2-1. De siste ti minuttene var det et stort trykk fra Sharks mot Sandnes sitt mål, men det lyktes ikke å få inn kula til tross for massivt press. Våre mål ble scoret av Anders Øvereng og Patrick Hjemgård (Ola Olaussen). Juryen kåret Ola Olaussen til vår beste spiller.

Nå må vi legge dette bak oss og konsentrere oss om siste serierunde i Eliteserien som spilles førstkommende lørdag mot Haugerud, der kan vi sikre sluttspillplass, og dermed nå målet for sesongen.

Kampannonse Haugerud 4.mars: Lørdag 4.mars Kl 14:00, Sharks vs. Haugerud

Bildene i denne saken er hentet fra Sandnes sin liveoppdatering på sørvestbandy.no.

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle