Søk
Close this search box.

A-laget med hederlig tap 7-4

Greåker «imponerte» allerede før kampen med å spille smurfesangen under Sharks innmarsj, så håpløst… (undertegnedes mening).

Vi ventet en tøff kamp, hvor Greåker skulle styre. Greåker hadde også ballen mest, men gutta våre stod opp og kjempet heroisk!

Vertene scoret allerede etter 41 sekunder så starten ble hard. Det ble imidlertid ikke flere mål før det var spilt 17.49 da Hanstad satt den på pass fra Larsson.

Greåker svarer kjapt og øker til 2-1 på tiden 18.42. Men vi rekker å svare da klokka står på 19.38 ved Schie på pass fra Olaussen.

Rett før pause pådrar Helgesen fra Greåker seg en 2 min for å takle Hjemgård bakfra mot vantet. Dermed har vi et overtall fra starten av andre, og Nordahl setter den etter 1.37 på pass fra Henriksen. Dermed står det 3-3 og vi er absolutt med i kampen!

Etter 6.32 tar Greåker ledelsen 4-3, og nå går vi inn i en periode med mye slurv fra haiene. Mye feilpass som fører til farlige situasjoner. På tiden 14.09 får vi en 2 minutter på Schie for obstruksjon. Greåker utnytter overtallet til å sette 5-3 på tiden 15.39.

I tredje periode tar Holmberg Time Out etter 5.31 og går ned på to rekker. På tiden 8.52 scorer Nordahl sitt andre for kvelden etter pass fra Øvereng! Stillingen er 5-4 og vi er nå i dytten og har mye bra for oss utpå der!

Men så øker Greåker på tiden 14.07 på en bra prestasjon av Torp, den var tung…

På tiden 16.48 koker det skikkelig til bak Greåkers mål, og begge lag pådrar seg utvisninger. Greåker får 2 + 10 og vi får en 5 min på Henriksen…

Etter 18.07 setter Torp spikeren i kista og gjør 7-4 som blir sluttresultatet.

På slutten rekker vi et par utvisninger til, Greåkers keeper får 2 min og Kristiansen for Sharks får en 2’er.

Jelsnes gjør en knallkamp og blir fortjent kåret til vår bestemann, men alle gutta skal ha honnør i dag for å virkelig ta i og blø for drakta!

Nå står Sandnes for tur i morra, vi ses vel i Skjeberghallen!?!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle