A-laget med nytt nederlag mot Greåker

G12, Gothia 2018
14. januar 2018
Surt nederlag for J17
18. januar 2018

Før onsdagens lokalderby mot Greåker hadde vi like store forventninger til at gutta skulle få til et bra resultat som vi hadde forrige runde mot Slevik. Ut fra de siste resultatene våre så var seier ingen umulighet, selv om vertene var favoritter.

Første periode starter i veldig høyt tempo, og det er en del sjanser til begge lag. Etter fem minutter får Greåker to minutt for obstruksjon, et overtall vi ikke får noe særlig ut av. Etter drøye ni minutter tar vertene ledelsen 1-0, noe som føltes litt «urettferdig» for de blå.. Like etter kommer også 2-0 etter en personlig feil i egen sone, den var tung å svelge… Etter målene er det Greåker som tar over kampen og vi henger litt etter i det meste som skjer. De øker også til 3-0 før perioden er over.

Andre periode starter med et spillemessig overtak til Greåker. Etter noen minutter kommer vi mer inn i matchen og har muligheter til å score. Det er høy temperatur på banen og Greåker skriker mot de fleste dommeravgjørelsene i noen minutter midt på der, i håp om å få ut en blå.. Etter 12 minutter øker Greåker sin ledelse til 4-0 og vi synes det er en tung kveld.. Men gutta gir ikke opp og Sammi finter ut keeper på 17 minutter etter en fantastisk pasning fra Hamrin. Vi har dermed fått oss et mål! Det er altså mulig å score, og etter 19 minutter sitter den igjen, 2-4. Vi er med igjen! Dessverre starter vi neste spillsekvens med en dårlig igangsetting bakfra. Dette fører til rot og kaos og vi kommer i ubalanse, dermed klarer hjemmelaget å trøkke inn 5-2 rett før pause.. tungt som bly.

I tredje periode går vi ned på to rekker, mens hjemmelaget fortsetter med tre inntil vi nærmer oss slutten av kampen. Etter fire minutt får vi overtall, som Sammi utnytter og setter den til 5-3. Når vi kommer til 14 minutt tar vi time out uten at det hjelper. Ett minutt senere blir vi tatt i en duell i rundvantet før vi blir rundlurt av et «no look pass» og får 6-3 i baken. Det neste spilleminuttet banker Greåker inn 7-3 og vi ser slitne ut. Greåker som har gått på tre rekker nesten hele kampen holder lengst og har mest krefter mot slutten. For andre kamp på rad holder vi ikke hele kampen og får mange mål i baken mot slutten. Og selv om Sammi reduserer i siste sekund så er vi for langt bak. Greåker viser hvorfor de er et topplag, og vinner fortjent 7-4. Vi får satse på å ta dem ved neste korsvei!

Sammi kåres til vår beste spiller.

Sammi ble kåret til vår bestemann

LINKER

Assisten: Greåker best i lokaloppgjøret

Sarpsborg Arbeiderblad: Greåker vant lokaloppgjøret