Søk
Close this search box.

A-laget med storseier mot Tunet

Lørdag skulle A-laget ta imot Tunet til sesongens første kamp på hjemmebane. Vi vet at det alltid er tøffe oppgjør mot Tunet, og vi vet også at de ikke liker seg i «haibassenget» vårt. Sist sesong tok vi en sterk seier mot alle odds mot dem, og mange håpet det skulle gjenta seg denne gang.

Tunet åpnet målprotokollen ved å ta ledelsen 0-1, men gutta våre lot seg ikke stoppe av det, og kjørte rett og slett over gjestene etter deres mål. Det var vår nye svenske spiller Marcus Hamrin som åpnet målscoringen for oss, og det skulle bli ytterligere to mål fra hans kølle slik at det ble et hat-trick ut av det. Vi gikk helt opp til en 6-1 ledelse før Tunet klarte å redusere til 6-2. Dette hadde ingenting å si på en dag som dette, og vi klinte til direkte og økte enda mer, helt opp til 9-2 kom vi før Tunet reduserte noen ganger helt på slutten. Resultatet endte til slutt på sterke 9-5 til Sharks, etter en fantastisk innsats av hele laget. Vi må nevne Markus Jelsnes i målet som virkelig viste hvor viktig han er for dette laget, det er en stor trygghet å ha en målvakt av det kaliberet på laget, Jelsnes ble fortjent kåret til vår beste mann, selv om den prisen kunne gått til hvem som helst, etter en utrolig laginnsats hvor alle jobbet hardt for hverandre i 3 x 20 minutter.

For å oppsummere kan vi konstatere at vi har landets beste målvakt, vi har målscorerne våre i gang gjennom Hamrin og Fredrik, vi har sterke juniorer og spilte med fire stk av dem hele kampen i går, vi har sterk fysikk og utholdenhet etter god sommertrening slik at vi holder hele kamper og vi har et godt samhold i laget hvor alle jobber for hverandre. Dette kan bli en bra sesong hvis vi klarer å mobilisere på denne måten kamp etter kamp. Gratulerer til spillerne og trenerne med en flott kamp og en stor seier!

Vi tar med at Marcus Hamrin ble norsk statsborger før helgen, hans mor er fra Sandefjord, så der har landslagssjefen fått en gave 😉

Marcus Hamrin ble norsk statsborger fredag

For fyldigere kampreferater og kampfakta les linkene under til Sarpsborg Arbeiderblad, Assisten og VMG.

Sarpsborg Arbeiderblad (+): Sterk seier for Sharks-herrene

Assisten: Sarpsborg tuktet Tunet

VMG: Herlige overraskelser i herrenes elite

Markus Jelsnes stod som en vegg mot Tunet

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle