A-laget med svak forestilling mot Sandnes, tap 5-10

G12, Blåhaiene møter Halden
30. oktober 2016
Barn og ungdom, sesongens første aktivitetsrunde i Tindlundhallen
30. oktober 2016

Sandnes kom med sterk selvtillit fra kampen mot Haugerud i går hvor de vant klart med 9-4, deres første seier for sesongen. Vi på vår side gjorde en god figur i går mot storfavoritt Greåker.

På forhånd ble det sagt at dette er en veldig viktig kamp for oss, og at vi måtte vinne for å skape en luke til lagene i bunnen. Oppskriftsmessig tok vi ledelsen tidlig med 1-0, men Sandnes kom tilbake og ledet 1-2 til pause. Fra starten av andre periode bare økte de ledelsen og når perioden var over ledet gjestene hele 2-6…!

Et par minutter inn i tredje så øker gjestene til 2-7… og det ser mørkt ut… men etter 5 min øyner vi et håp om at opphentingen skal starte, da vi reduserer til 3-7. Vi har en del press på dem men likevel drar de ifra og går helt opp til 3-9, ikke mye som stemmer for haiene i kveld..

Begge lagene rekker å score mer, og til slutt står det 5-10, og Sandnes kan reise hjem fra Østlandet med full pott denne helgen. Bra gjort av dem!

For vår del var dette en gedigen nedtur etter den gode jobben som ble gjort i går mot Greåker. Vi prøver og prøver, men det lykkes ikke å score nok mål, samtidig som Sandnes har god uttelling på sine sjanser.

Sharks sine mål i kveld:

1-0 Lasse Schie (Ola Olaussen)

2-6 Patrick Hjemgård (Anders Øvereng)

3-7 Markus Hanstad (Hjemgård)

4-10 Hjemgård (Magnus Jarberg)

5-10 Hjemgård (Jarberg)

Ola Olaussen kåres til vår beste og keeperen for Sandnes.

Skuddstatistikk 29-28

Bildet er lånt fra  Sarpsborg Arbeiderblad

Link til SA sin dekning av kampen (krever abonnement): Sharks vs Sandnes

Link til Assistens dekning av kampen: Sterk borteseier