Surt nederlag for J17
18. januar 2018
G17 får besøk av Gjelleråsen lørdag morgen.
20. januar 2018

Etter to strake tap mot topplagene og naborivalene Slevik og Greåker, ventet nok et lokaloppgjør på lørdag. Denne gang var det Fredrikstad som stod for tur i Skjeberghallen.

Første periode starter med at Lasse får en to minutter som kun dommerne så, visstnok ulovlig slag. Gjestene utnytter dette og setter 0-1 i overtallsspillet. Elendig start.. men i neste bytt utligner vi gjennom Sander, og vi har 1-1. Resten av perioden har vi overtaket og vi får to flotte mål fra Hamrin, begge assistert av Sammi. 2-1 målet var av den lekre sorten, da han gjør en utrolig soloprestasjon før ballen sitter helt oppe i krysset, fantastisk mål! Fredrik scorer vårt fjerde på en lekker vipp over keeper slik at vi leder 4-1 til pause.

I andre periode spiller vi lenge uten at det skjer noe i målprotokollen, men det er våre gutter som har kontroll på kampen og har store målsjanser, blant annet to i stolpene de første ti minuttene. Fredrikstad er farlig frempå de også, og etter 14 minutter reduserer de til 4-2 etter en klabb og babb situasjon hvor vi ikke klarer å få vekk ballen foran Jelsnes. Bare sekunder etterpå har vi et bra skuddforsøk som treffer keeper i maska, etter skuddet fyker ballen motsatt vei og de kontrer inn 4-3 til tross for iherdig backchecking fra gutta våre. Etter ca 16 minutter får vi straffe som ikke utnyttes, dermed blir det overtallspill. Nå sitter den endelig, og det er Lasse som treffer med et bra skudd assistert av Fredrik. Vi går til pause med en 5-3 ledelse, men føler at gutta egentlig burde ledet mye mer på dette tidspunktet i matchen.

Kralik går ut med skade før tredje og Sharks må endre på rekkekombinasjonene. Vi øker til 6-3 etter 26 sekunder på et skudd fra egen banehalvdel fra Lasse. Så er det Fredrikstad som reduserer nok en gang etter at vi er litt i ubalanse etter et litt dårlig bytte. Vi går ikke hurtig nok i skuddet og de setter den i mål. Etter et konstant trykk mot gjestenes mål uten uttelling, får vi en to minutt imot, men vi trenger ikke spille lenge i undertall, for like etter får Fredrikstad 2+10. I fire mot fire har vi kontroll, men det blir ikke mål. Så tar gjestene time out, og det virker, for etter 17 min reduserer de enda en gang… og det står 6-5. Heldigvis klarer vi å svare direkte, og Ådne spiller Mario på åpen kasse slik at vi får 7-5 med to minutter igjen av kampen. Fredrik kliner deretter inn 8-5 da det gjenstår et drøyt minutt, da bør det holde inn. Kampen ebber ut og vi vinner fortjent.

Juryen kårer Marcus Hamrin til vår beste, og det var 100% korrrekt! Kanonbra spilt i dag med mange fine detaljer.

Markus Hamrin banens beste i kampen mot Fredrikstad.

LINKER:

Assisten: Sarpsborg vant lokaloppgjøret

Sarpsborg Arbeiderblad: Sarpsborg Sharks med seier i jevnt loksloppgjør

Kampfakta: Sharks vs. Fredrikstad