A-laget tapte mot Akerselva 1-4

Sju Sharks spillere på landslagssamling!
13. januar 2017
Nye viktige signeringer på plass
14. januar 2017

Jonas Magnussen

Det var optimistisk stemning i Sharks leiren etter en oppløftende forestilling mot Sveiva tidligere i uken. Akerselva skulle få merke det i kveld hadde vi tenkt 🙂 Ting har gått riktig vei i Sarp den siste tiden og ting begynner å stemme for gutta våre. Akerselva med sine utallige svensker var store favoritter så klart, men vi hadde trua!

Kampen starter verst tenkelig med ett mål i baken allerede etter ett og et halvt minutt. Men laget jobber på og klarer å utligne etter drøye seks minutter ved Patrick Hjemgård assistert av Lasse Schie. Gutta kjemper bra og er på høyde med gjestene hele veien. Fra målet og ut perioden spiller vi bra og vi går til pause på stillingen 1-1.

Etter undertegnedes mening så er andre periode også jevn og begge lag brenner store sjangser. Hjemgård er gjennom alene med keeper ved et par anledninger uten å lykkes med å få ballen i nettet. På tiden 15.06 øker Akerselva til 1-2, og det føles litt tungt. Vi holder stand ut perioden og ved pause etter andre står det 1-2 til gjestene. Vi sitter fortsatt med en følelse av at vi har alle muligheter i denne kampen og gleder oss til siste periode.

Tredje periode er også jevnspilt men det føles som Sharks vil litt mer enn gjestene og gutta jobber frenetisk hele tiden. Etter 6.34 tar Thormod og Jonas time out, og da justerer de litt pga skade på Jonas Pettersen. Et par-tre mann hviler resten og vi går ned på to rekker de siste minuttene av kampen. Gutta trykker på alt de har på slutten, i jakten på en scoring, og på tiden 15.50 skyter Nordahl i stolpen, men i stedet for den etterlengtede utligningen til 2-2 så får vi 1-3 ti sekunder etterpå…. Det var tungt å svelge. Men vi måtte i angrep og da er det ofte sånt som skjer. Hjemgård prikker tverrliggeren på 16.50 også så det var et intensivt minutt vi hadde der. Vi fortsetter å gjøre alt vi kan for å redusere, men det er gjestene som klarer å pirke inn enda ett på slutten og det ender til slutt 1-4.

Nok en gang en oppløftende kamp spillemessig, til tross for tapet. Vi spilte hele kampen med fem gutter født 99, og vi gjentar at det er fremtiden som gjelder for vår del. Vi må bygge sten for sten, og det ser allerede ut til at trenerteamet har fått inn en ny kultur i laget. Det virker som gutta er mer disiplinerte og konsentrerte i det de foretar seg, og tar den oppgaven de har fått tildelt på alvor. Det er morsomt å se.

Sharks bestemann var uten tvil keeper Markus Jelsnes, han stod som en vegg. Akerselva sin keeper var også meget god i kveld og stoppet oss mesterlig ved flere anledninger.

Markus Jelsnes