A-laget til semifinale etter fantastisk snuoperasjon i kvartfinaleserien

Kvartfinale 4. A-laget vinner igjen mot Tunet.
23. mars 2018
Lokaloppgjør i semifinalen skaper stor interesse
4. april 2018

God lagmoral i Sharks sitt lag kan vi konstatere. Etter å ha ligget under 0-2 i kamper, så har gutta kriget seg opp til 2-2 og lørdag skulle det hele avgjøres i femte kvartfinale.

Gutta var tente før match!

Mye folk på tribunen lenge før kampstart i dag også, så dette oppgjøret så vi frem til! 420 tilskuere ble talt opp i kveld.

ASSISTEN: Facebook video – Oppsnakk med kapteinene før Sharks vs Tunet

Periode nr 1 starter med bra trill fra Sharks, men Tunet benytter sin første mulighet og tar ledelsen 0-1. Vi er litt på hæla en liten stund, men så våkner vi da Samuel Magnusson styrer et skudd fra Christian Pedersen rett i kassa. Tiden står på fire minutter og vi er ajour, 1-1. Nå er det hjemmelaget som har tak på kampen noen minutter, men så ryker vi på en tominutter for slag. Men det jobbes bra i box, og Tunet lykkes ikke å score, tvert imot så er det tidenes (antatt) mestscorende i undertall som gjør det igjen… Fredrik Gjødalstuen setter den etter assist fra Marcus Hamrin, og vi leder 2-1 etter ca åtte minutter. Så går det noen minutter før Tunets kaptein klinker et slagskudd i nettaket, klokka står på 12 minutter og det står 2-2. Gutta våre er skikkelig punch i kveld, og bruker bare et par minutter på å svare. Vi tar på nytt ledelsen etter snaue 14 minutter, igjen en styring, denne gang er det Ådne Øvereng som er sist, etter et skudd fra Patrick Hjemgård.

Andre periode starter med et lite spillemessig overtak til Sharks, og det virker som Tunet er litt slitne. Det meste av spillet foregår mot gjestenes mål de første ti minuttene uten at det blir noe ut av det. Det tenner til litt på 12-13 minutter da begge lag har fler muligheter. Markus Jelsnes er magisk og redder flere gode avslutninger fra Tunet. Nå kommer Tunet mer og mer inn i kampen igjen og det kuliminerer i en scoring etter 17 minutter, ballen skytes fra slottet og treffer en spiller, deretter daler den inn i mål. Perioden ender 0-1 og stillingen er 3-3 før tredje periode.

Den siste perioden starter på best mulig vis for oss, da Sammi styrer inn en knallhard pasning fra Christian, og vi leder 4-3 allerede etter 1.42. Det er nerve i kampen, men vi sitter med en god følelse på tribunen. Tunet virker slitne. Kaptein Patrick tar saken i egne hender etter seks minutter da han får ballen fra Jonas Pettersen i rundvantet. Han tramper inn foran målet og setter 5-3. Men etter drøye sju minutter inviterer vi Tunet inn igjen da de får 5-4 etter et par litt uheldige hendelser midt på banen. Den var unødvendig, men vi lar oss ikke stoppe. Vi har et spillemessig overtak og etter 14 minutter scorer Sammi på pass fra Christian, dermed leder vi 6-4, og det føles noe tryggere. Vi har egentlig kontroll resten av kampen og Tunet pådrar seg i tillegg en frustrasjonsutvisning. Fredrik setter kaldt og rolig spikeren i kista rett før slutt, assistert av Sammi.

Dermed er vi klare for semifinale! Noe ingen av ekspertene tippet før sesongen.. Vi konstaterer enda en gang at gutta jobber hardt for hverandre, og de lar seg ikke stoppe av å ligge under verken i enkeltkamper eller finaleserier. Veldig imponerende av alle mann alle.

Markus kåres vel fortjent til vår beste spiller i kvartfinalene.

Markus Jelsnes

LINKER:

Kampfakta: Kvartfinale 5: Sharks vs. Tunet

Assisten: Vanvittig snuoperasjon

Assisten: Video – Reaksjoner og høydepunkter

Assisten: Video – «Det her man drømmer om»

Sarpsborg Arbeiderblad (+): Sharks sendte fansen til himmels

VMG: Sarpsborg til semifinale – den femte kampen fra Lasses perspektiv

Det blir lokaloppgjør i semifinalen da Greåker er motstander. I den andre semifinalen møtes Slevik og Sveiva.