Alt avgjøres i siste serierunde for A-laget

A-laget klarte ikke å ta poeng mot Sandnes
26. februar 2017
A-laget nådde ikke sluttspill
4. mars 2017

Sander Owren, Fredrik Gjødalstuen, Jørgen Nordahl og Magnus Jarberg

Lørdag 4.mars kl 14.00 kommer Haugerud på besøk til Skjeberghallen i denne sesongens siste serierunde. Det kommer til å bli HETT!!!

Haugerud kan klare seg med seier på straffer (2 poeng), mens vi MÅ vinne og ha med oss alle tre poengene for å nå sluttspillet, i hvert fall for å være HELT sikre. Det kan gå med uavgjort og seier på straffer, men da er vi også avhengige av andre resultater.

Vi tapte bortekampen mot dem tidligere i sesongen, men da var de inne i sin beste form mens vi slet ganske mye i den perioden av sesongen. I tillegg hadde vi nylig byttet trenerteam den gangen.

Etter jul har Haugerud hatt en del spillere borte og slitt litt med det, mens vi egentlig har spilt ganske bra innebandy, selv om vi ikke har fått med oss så mye poeng. Trenden er altså at våre gutter er inne i en positiv periode, mens motstanderen kanskje har det på motsatt måte. Uansett så kommer Haugerud til å selge seg dyrt, de vil også gjerne til sluttspill.

Kaptein Patrick Hjemgård sier til Sarpsborg Arbeiderblad fredag at sesongen er en FIASKO dersom vi ikke klarer å nå sluttspillet! Vi kan derfor regne med at gutta bretter opp ermene skikkelig og trøkker ti li denne kampen, det er nå eller aldri! Kun seier er godt nok…

Vi oppfordrer alle til å møte opp i hallen lørdag for å få med seg dette HETE oppgjøret. Og glem ikke damekampen mot Tunet 2 kl 11.00 heller, dette blir en ny «superlørdag» for innebandyfolket! Møt opp tidlig, spis lunsjen i kiosken og ta en lang dag i hallen. Dette blir artig 🙂

 

Link til saker som omhandler siste serierunde:

Assisten: Før kampen lørdag

VMG: Siste runde – En neglebiter uten dess like…

Sarpsborg Arbeiderblad (+): Klart for drama i siste serierunde

Tabell og resultater: Eliteserien herrer

KOM OG STØTT LAGET, VI SES I HALLEN!

(Alle bildene er tatt av Mads Amundsen for Sarpsborg Sharks)