Søk
Close this search box.

Behagelig seier for Jenter 12

Behagelig seier for j12

Søndag 29/1 drar haiene fra jenter 12 inn til Strømmen for å hente noen poeng.

Det blir atter en tidlig morgen denne helgen (noen av jentene var på aktivitetsrunde dagen før). Men med en så herlig gjeng så er det verdt det.

Vi begynner i garderoben med å gå i gjennom planen vi har for kampen. Vi finner fort ut av at motstanderen har fått med seg 4 stk på dispanse fra j14 og dette tar vi tak i tidlig før kampen og blir enige at vi må jobbe hardt og være tøffe.

Kampen drar i gang og haiene viser med en gang at vi har lyst å ta føringa i kampen. Vi får til mye og kommer på mange skudd men det skal ta omtrent 10 minutter før vi klinker inn første ballen i nettet. Jentene blir litt gira så ett minutt senere setter vi det andre målet.

Andre periode ser relativt lik ut den første. Vi har mye ball og mye skudd på mål, men det er ikke før det er 10 sekunder igjen av perioden som vi trykker til 3-0 målet.

I pausen før 3 periode så må vi ta en prat om hvor viktig det er å ikke slappe av ved dette tidspunktet. Vi må fortsette den jobben vi gjør og være tøffe.

3.periode drar i gang og jentene fortsetter med det gode spillet vi har hatt i hele kampen. Det tar omtrent 3 minutter før 4-0 målet sitter. Men nå får også jentene en lekse i hvor viktig det er å være «på» i hele kampen. Motstanderen kvikner til og setter 4-1 målet bare minuttet etter. Ellers så ror vi trygt hjem denne seieren og kan reise hjem med smil om munnen.

Kjempemoro med 4 forskjellige målscorere og deriblant 3 debutanter og en erfaren 👍

Tydeligvis har målvakten vår inngått en avtale der hun tjener kronasjer for hver redning. Det var lurt, hun kommer til å bli rik 👍

Kampen ender med seier
Strømmen 1 – 4 Sharks

Skrevet av Alexander

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle