Søk
Close this search box.

Billettinformasjon sesongstart

Sesongkort og billetter

Vi er klare for en ny sesong, er du?

Beklager at denne informasjonen kommer litt sent. Men vi fikk ikke hallen godkjent for Elitespill før tirsdag. Kravene til forbundet gjorde at det måtte ekstra møter til for å få hallen godkjent. Skjeberghallen er nå merket opp med «Her kan du sitte» merker. Dere skal sitte én og én på disse. Familier har ikke lov å sitte i klynge sammen. Alle skal sitte med 1 meter fra hverandre. De som bryter disse reglene, vil bli bedt om å forlate hallen.

I år vil det kun være mulig med 140 tilskuere i Skjeberghallen per kamp pga. Covid 19, 10 stk billetter går til sponsorer. Det vil holdes av noen plasser til bortelag og vi bruker adskilte innganger til bortelag og hjemmelag. Det vil stå informasjon ved hallen når dere kommer.

Har du lyst til å se ALLE 10 hjemmekampene i seriespillet for Sarpsborg Sharks Elite herre og dame?

Da kan du gjøre følgende: Kjøpe sesongkort for 10 hjemmekamper i seriespillet.

Hvordan gjør jeg det? Du vippser 1000,- til 77305 skriver navnet ditt, telefonnummer og sesongkort herre eller dame.

Sesongkortet vil i år være personlig og kan ikke lånes ut eller overdras til andre.

Det blir lagt ut 70 sesongkort for salg, resterende billetter vil bli solgt enkeltvis til hver kamp og vil koste 150,- pr stk.

Enkeltbilletter kjøpes på samme måte, Vipps til 77305, skriv navn, telefonnummer og kampmotstander, dette åpnes det for 1 uke før kampstart.

Sesongkort:

Herrer kr. 1000,-

Damer kr. 1000,-

Enkeltbilletter:

Herrer kr. 150,-

Damer kr. 150,-

Her vil det være først til mølla prinsippet, er det utsolgt, så er det dessverre det. Kontantkjøp av billetter i hallen vil ikke forekomme.

Kiosk og loddsalg vil også kun foregå med Vipps 13612.

Alle over 16 år må betale kr. 150,- Mellom 16 år og 13 år kr. 100. Forutsetter at de kjøper billett selv på Vipps.

Barn under 13 år, som er medlemmer av klubben, MÅ ha følge av forelder/foresatt, her vil prisen være 200,- for begge.

Grunnen til at sesongkort og enkeltbilletter forhåndsselges er for å vite hvem som kommer og telefonnummer ved eventuelt smittesporing.

FRIKORT vil dessverre IKKE gjelde denne sesongen pga at kapasiteten er begrenset.

Smittesporing:

Vi vil også benytte digital besøksregistrering for arrangementer i klubben

Løsningen er enkel å bruke og bidrar til effektiv smittesporing dersom det avdekkes Covid-19 smitte i tilknytning til Sarpsborg Sharks. Den er enkel å håndtere ved bruk av mobiltelefon og sikrer digital besøksregistrering som gjør det raskt og effektivt å kontakte deltakere etter våre kamper dersom det blir avdekket koronasmitte.

Slik benyttes løsningen:

Besøkende med idrettens ID eller Vipps skanner enkelt en QR kode og vil umiddelbart bli registrert i løsningen med navn og telefonnummer til arrangementet. For andre besøkende kan man registreres manuelt i samme løsning. Brukerdataene vil bli slettet innen 30 dager etter at arrangementet ble avsluttet, og personvernet er ivaretatt i tråd med offentlige lover.

Håper å fylle Skjeberghallen til hver kamp, så løp og kjøp.

A-lagene gleder seg til å se dere, og med så mye nytt, ungt, lokale spillere og en ny svensk jentespiller Dette blir en fest!

Mvh 

Styret i Sarpsborg Sharks

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle