Søk
Close this search box.

Braktap borte mot Tunet

Tirsdag var det klart for årets første bortekamp i eliteserien for herrer. Fjorårets seriemester Tunet var motstander i Høyenhallen i Oslo.

Det ble et brutalt møte med det desidert beste laget i Norge de siste par sesongene. Allerede etter sju minutter ligger vi under 4-0. Det bedrer seg selvfølgelig utover i perioden, men vi har fått et håpløst utgangspunkt mot en så god motstander. Resten av perioden ender 2-2 slik at Tunet leder 6-2 etter første periode.

Andre periode blir jevnere resultatmessig selv om hjemmelaget er minst et hakk bedre enn oss. Mer enn halve perioden går uten baklengsmål, men perioden ender 2-0 til Tunet. Stillingen før siste periode blir da naturlig nok 8-2.

I tredje periode renner det dessverre inn baklengs, på 12 minutter slipper vi inn hele 5 mål. Vi pynter på resultatet på slutten med to trøstemål som også blir kampens to siste mål. Perioden ender 5-2 til hjemmelaget og vi taper kampen hele 13-4.

Vi gjør ingen stor kamp, men trøsten får være at Tunet er et meget bra lag og kommer til å slå de fleste lagene i sin egen høyborg utover i sesongen.

Banens beste for vår del ble Fredrik Gjødalstuen.

 

Målpoeng Sharks: Fredrik Gjødalstuen 2+1, Lasse Schie 1+1, Sjur U. Strand 1+0 og Imre Ødegård-Risbakken 0+1.

Neste kamp for herrelaget spilles allerede i morgen fredag 1. oktober kl. 1900 borte mot Sveiva i Rommenhallen. Vi ønsker laget lykke til.

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle