Søk
Close this search box.

Christian klar for nytt år som dametrener

Sarpsborg Sharks har signert Christian Pedersen (26) som hovedtrener for klubbens damelag elite for et nytt år. Christian forsetter det gode arbeide han gjorde i fjor med damelaget vårt

Han stiller store krav til seg sjøl, og alle rundt seg. Han sitter inne med mye kunnskap og iver som jeg er sikker på vil ta damene steget videre i jakten på høyere plasseringer i seriespill og NM-gull.

Klubben jobber med å hente inn to, tre nye spillere til stallen. Klubben har mange gode juniorer, som vil være med å kjempe om en plass i troppen. Våre motstandere kan regne med at vi blir minst like fysiske og hardtarbeidende neste sesong.

Sharks har en stolt historie, vi har nå ca. 350 medlemmer, 20 lag i alle aldre og med flere serie- og NM-gull. Vi ønsker å fortsette det fine arbeidet som er gjort de siste sesongene. Deler av teamet som har vært med elitelaget er med videre, det skaper kontinuitet.

Styreleder

Ole Anders Østerås

Leder@reverent-shannon.217-170-194-8.plesk.page

Tlf: 95288800

Dato 14052019

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle