Søk
Close this search box.

Debutanter på U19-landslaget for kvinner.

I helgen har U19-landslaget deltatt i Polish Cup og hele seks Sharks jenter var med. Sofie Durban Andreassen, Emile Sundnes, Nora Benedikte Nordheim, Silje Karlsen, Emely Thorsen og Ingrid Gudmestad Andreassen satt seg på flyet grytidlig torsdag morgen klare for å spille i Polen med flagget på brystet.

Det var 6 lag med i turneringen og hver kamp ble avsluttet med en straffekonkurranse og den som ble vinner der tok med seg et poeng videre. Norge fikk en god start  på turneringen med seier mot Slovakia i tillegg til at de vant straffekonkurransen. Dermed tok de med seg tre poeng videre. Neste kamp mot Sveits skulle vise seg å være tøffere og den endte med  tap til Norge. De tapte også straffekonkurransen og fikk dermed ingen poeng med seg fra den kampen. I tredje kamp var det Tyskland som stod på motsatt side av banehalvdelen og denne gangen dro jentene i land en seier i både kamp og straffekonkurranse. Tsjekkia ble for sterke og det ble null poeng for våre norske jenter i fjerde kamp. Derimot avsluttet de turneringen med seier mot vertsnasjonen, men de tapte straffekonkurransen så det ble to nye poeng på Norge.

Norge endte på en hederlig 3. plass, kun slått av Sveits og Tsjekkia. Alle våre seks debutanter har bidratt med mål, pasninger og flotte redninger. Undertegnede har sitte hjemme og fulgt med så godt som mulig, men har fått inntrykk av tilbakemeldinger fra jentene at det har vært en stor opplevelse for dem å få være med. De har gjort seg nye erfaringer som bl.a å møte andre nasjoner, fått føle på hvordan det er å spille med flagget på brystet og de har kjent på hvordan det er å høre nasjonalsangene bli spilt før hver kamp. Jeg tror alle tribuneslitere som tok turen til Polen og hjemmesittere er enig med meg når jeg sier at vi er stolte av innsatsen til Sharks-jentene våre og at de står opp som gode forbilder.

 

Lykke til videre!!!

 

Link til: http://bandyforbundet.no/?p=6311

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle