Søk
Close this search box.

Deilig å endelig kunne juble for en seier.

Elitelaget sin siste kamp i 2017 har nå gått over i historiebøkene. I dag var det duket for ny kamp i Skjeberghallen og motstander var Bygdemonolitten. Sist vi møtte dem i Skøyenhallen tapte vi knepent 5-4. Vi hadde derfor et håp at vi denne gangen kunne dra i land en seier, i så fall jentenes første i Eliteserien.

Jentene våre startet desidert best og etter kun 2.23 satt Sofie Durban Andreassen inn Sharks sitt første mål. På tiden 13.53 og 15.31 og fikk jentene to nye mål og det stod 3-0 på tavla. Målscorer denne gangen var Ingrid Gudmestad Andreassen. Så var det tid for pause. Vi i publikum brukte tiden til å snakke om at dette så lovende ut, men noen var nøkterne og minnet på at det var to perioder igjen.

Bygdemonolitten hadde trøkket i andre periode og jentene var på hælene. Etter tretten minutter hadde Bygdemonolitten redusert to ganger og kampen var igjen litt mer spennende enn vi i publikum håpet på. Heldigvis holdt jentene unna og de gikk i garderoben på stillingen 3-2. Vi i publikum hadde fremdeles et håp.

Laget som kom på banen i tredje periode var mer tente enn i andre og vi i publikum kunne slippe jubelen løs etter 3.07 for da satt Ida Marie Svendsen inn jentenes fjerde mål og etter 09.40 setter Ingrid Gudmestad Andreassen inn sin tredje for dagen og pulsen hos publikum blir litt lavere for nå leder jentene med tre mål. Bygdemonolitten viser at de ikke har tenkt til å gi seg og setter enda en ball inn bak Sharks sin målvakt, men så er det slutt. Emilie Sundnes får æren av å sette inn jentene sine to siste mål, det ene på tiden 17.39 og det siste bare 27 sekunder før slutt.

Dette er jentene første seier i Eliteserien og derfor er den også historisk, de har tatt sine første poeng.

Banens beste for Sarpsborg Sharks denne gang ble Ingrid Gudmestad Andreassen.

Vi takker jentene for en underholdende kamp og ønsker spiller, trener og støtteapparat en riktig god jul.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle