Det ble tøft i Høyenhallen for elitejentene.

Tapper innsats av 9 Sharksjenter.
12. november 2017
G17 tapte bortekamp mot Tunet
12. november 2017

I dag kl. 13.00 var det kampstart for elitejentene våre, og motstander var Tunet. Vi dro til Høyenhallen, og for 5 av jentene var det bare få timer siden de sist var der. J17 hadde nemlig kamp mot Tunet J17 i går ettermiddag.

Etter et røykfylt åpningsshow så blåste dommerne kampen i gang. Dessverre går det bare drøye to minutter før Tunet setter ballen i nettmaskene bak den alltid så solide Sigrid Øberg. Jentene får enda et mål mot seg etter drøye fire minutter, men så er det slutt for en stund. Sharks jobber godt i forsvar og kommer til noen få målsjanser, men så etter 15.38 setter Tunet sin kaptein ballen inn bak Sigrid Øberg. Det skal vise seg at Tunet får enda tre mål til uten at Sharks får uttelling på sine sjanser. Lagene går derfor til pause på stillingen 6-0.

Vi tribuneslitere lar oss imponere av hvordan jentene mobilisere og står på periode etter periode. De går på etter pause og jobber godt, men må dessverre se at Sharks sin målvakt må ta ballen ut av mål fem ganger i andre periode. Pauseresultatet er nå 11-0, men henger jentene med hodet av den grunn. Neida det gjør dem ikke, det er jo en periode til…….

Tredje periode viser et Sharkslag som tetter igjen så godt de kan og jobber hardt for å få et mål. De produserer flere sjanser, men klarer ikke å sette den inn bak Tunet sin målvakt. Kampen endte til slutt 14-0. Nok et tap er et faktum, men jentene viser seg store når de smilende takker Tunet og dommere for kampen. Dere er gode forbilder, jenter.  Det er slik vi vil at spillere fra Sarpsborg innebandyklubb skal fremstå.

Banens beste for Sharks ble Ingrid Gudmestad Andreassen.

Vil minne dere på at neste kamp er mot Bygdemonolitten hjemme i Skjeberghallen. Vi trofaste tribuneslitere oppfordrer alle små og store til å møte opp og hjelpe jentene våre mot kanskje sesongens første seier. Vi har som vanlig tro på at det er mulig.

Go’Sharks!