Søk
Close this search box.

Elite herrer med storseier mot Bækkelaget.


Det tar bare drøye to minutter før første ball ligger i nettet og før fem er gått ligger andre der, hos Bækkelaget. Da er det fort gjort å tenke her blir det mye. Men vi er litt slepphendte og motstanderen reduserer og utlikner, uten at det stresser oss voldsomt. Perioden bærer litt preg av Hawaii-bandy. Får ikke den gode flyten i spillet eller det solide overtaket man forventet. Vi putter en til før pause så det står 3-2 til hvilen.

2.periode blir bedre, vi tar mer over føringen og har egentlig god kontroll. Vi putter 3 og de får 1. Vi går til pause på stillinga 6-3.

Takk for fantastisk stemning og støtte!

3. periode blir noe mer målrik, for da har vi helt kontroll på matchen. Målene som gjestene scorer på slutten av kampen, er det vi som gjestfritt gir bort. Helt unødvendig selvfølgelig. Men vi kjører på og produserer masse sjanser og putter 6 bak keeper. Kampen ender 12-5, og vi kan innkassere 3 nye poeng.   Vi har også en ny debutant i dag, #72 Tobias Holm-Gabler. Gratulerer!

I dag hørtes det ut som tribunene var fullsatt, selv om antallet tilskuere bare telte 172. Dette kan vi takke en dedikert hejaklack från Dingle! Tusen takk til Hampus Wackfelt’s egen supportergjeng. Dere er fantastiske og Sarpsborg elsker Dingle!

Meget bra stemning fra våre gjester fra Dingle!
Hanpus Wackfelt foran sin egen supportergjeng

 

BB Sharks: #42 Patrick Hjemgård

Banens beste

Poeng: #42 Patrick Hjemgård 3+1, #88 Emil Skog 2+1, #21 Samuel Magnusson 1+2

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle