Elitejente sin andre seier er et faktum.

A-laget med viktig seier over tabellnabo Tunet
11. januar 2018
Seks jenter fra Sarpsborg er med i troppen til Polish cup for U19 – landslaget
12. januar 2018

I går kveld var det duket for Elitejentene sin første kamp i 2018. Motstander var Gjelleråsen og kamparena var Lihallen. Jentene startet friskt og etter 01.09 ga Nora Benedikte Nordheim Sharks ledelsen. Jentene fortsatte å føre kampen og etter 07.53 var Nora Nordheim på farten igjen og økte jentenes ledelse slik at de gikk til pause på stillingen 0-2.

Etter bare 0.27 ut i 2. periode var det Ida Marie Svendsen sin tur til å sette ballen i bak Gjelleråsen sin målvakt, mens Emilie Sundnes var målscorer etter 07.50. Stillingen var nå 0-4. Gjelleråsen har ikke gitt seg og kommer til flere avslutninger, men heldigvis har vi Sigrid Øberg i mål. Hun gjorde som vanlig en god jobb og holdt jentene inne i kampen, men Gjelleråsen klarte å redusert to ganger før pausesignalet lød så det var igjen spenning i kampen da lagene gikk til pause.

Drøye 7 minutter ut i 3.  periode var det Emely Andersen Thorsen som satt navnet sitt på scoringslisten da hun økte ledelsen til Sarpsborg Sharks til 2-5. Drøye to minutter senere stod det 2-6 på tavla for da satt Sofie Durban Andreassen ballen i mål. Gjelleråsen fikk et mål da det stod igjen drøye 7 minutter av kampen.

Det var en blid og fornøyd gjeng som vendte nesa mot Sarpsborg en sen onsdagskveld, i bagasjen hadde de nok en seier og i tillegg hadde de klatret opp til 5. plass på tabellen. Det var nok en spesielle kveld for Thea Krogstad, født 2002, som debuterte på Elitelaget.

Banenes beste denne gang ble Nora Benedikte Nordheim.

Lørdag 13.01.18 kl. 12.00 skal Elitejentene våre møte Grei hjemme i Skjeberghallen. Det er bare å møte opp og heie jentene frem.