Ny kontrakt for Skjalg Søby
8. september 2021
IB-skolen godt i gang!
9. september 2021

Sjur Ulrik Strand

Nesten åtte måneder har gått siden forrige obligatoriske kamp for herrelaget. Det er nok mange spillere som gleder seg til å spille en tellende kamp igjen og mange tilskuere som endelig får se live innebandy igjen. Kampen spilles i Skjeberghallen fredag 10.09.2021 kl 1930 og motstander er IK Akerselva fra Oslo. I tilsvarende kamp i forrige sesong  ble det hjemmeseier med 5-4, vi håper på en reprise i år.

Det har skjedd store endringer i både trenerteam og spillerstall siden forrige sesong. Jonas Magnussen, Andreas «Bosse» Anderzon og Patrick Hjemgård har tatt over som trenere og ca halve spillertroppen er byttet ut siden i fjor. Flere spillere har kommet tilbake til klubben etter å ha vært i andre klubber og flere spillere er helt nye i Sharks flotte blå drakt.

Oppkjøringen i år har blitt litt spesiell og flere treningskamper har blitt avlyst, men det gjelder nok flere klubber enn oss.

Kampstart i Skjeberghallen i morgen er kl. 1930 og dørene åpnes en time tidligere. Det er kun lov med 200 tilskuere med dagens regelverk, første mann til mølla gjelder. Gjeldende smittevernregler blir fulgt. Ytterligere opplysninger rundt kampen finner dere i arrangementet for kampen som ligger på Sarpsborg Sharks sin Facebookside.