Søk
Close this search box.

Enkel seier mot Fredrikstad

Lørdag var det klart for årets andre derby, første derby endte med straffetap for Slevik. Fredrikstad var motstander i Rolvsøyhallen.

Vi starter kampen i et forrykende tempo og spiller hjemmelaget ut av hallen de første ti minuttene. Meget bra spill og mange lekre mål. Vi leder 0-4 halvveis i første periode. Det gikk kanskje litt for lett til å begynne med og Fredrikstad hever seg etter en timeout på stillingen 0-4. Hjemmelaget kommer seg opp på 2-4, men i løpet av 50 sekunder på slutten av perioden dreper vi kampen med tre nye mål. Vi leder komfortabelt 2-7 etter første periode.

Andre periode blir som ofte tidligere denne sesongen vår svakeste. Spillet blir mer oppstykket og hawai-preget og det profiterer Fredrikstad på. Vi taper andre periode 2-1, men leder allikevel solid 4-8 etter to perioder.

Tredje periode blir en rotete periode der begge lag scorer flere mål og drar på seg flere utvisninger. Utover i perioden begynner begge lagene å bli slitne og disiplinen blir merkbart dårligere. Det resulterer i mange utvisninger som igjen gir en oppstykket periode og lite konstruktivt spill. Siste perioden vinner vi 3-4 og kampen totalt 7-12.

Kampen ble aldri spennende så lenge vi skaffet oss et solid overtak fra start i kampen. Vi kan vel heller ikke si at vi spilte en veldig god kamp, men de første ti minuttene var veldig bra.  Det var mer enn nok til å vinne kampen og innkassere tre viktige poeng.

Banens beste for vår del ble Imre Ødegård-Risbakken som gjorde hele 6 målpoeng i kampen.

Målpoeng Sharks: Imre Ødegård-Risbakken 3+3, Fredrik Gjødalstuen 3+2, Lasse Schie 2+0, Sjur Ulrik Strand 1+1, Tobias Holm-Gabler 1+1, Patrick Hjemgård 1+0, Christoffer Gjødalstuen 1+0, Anders Øvereng 0+1, Thomas Bøgle 0+1 og Fredrik Samuelsson 0+1.

Neste kamp for herrelaget er allerede i morgen tirsdag 2. november kl 1930 i Skjeberghallen. Motstander er lokalrival Greåker. Velkommen på kamp i haibassenget.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle