Enkel seier mot Fredrikstad

Sterk snuoperasjon mot Sandnes
27. oktober 2021
Knepent tap mot rivalen
3. november 2021

Lørdag var det klart for årets andre derby, første derby endte med straffetap for Slevik. Fredrikstad var motstander i Rolvsøyhallen.

Vi starter kampen i et forrykende tempo og spiller hjemmelaget ut av hallen de første ti minuttene. Meget bra spill og mange lekre mål. Vi leder 0-4 halvveis i første periode. Det gikk kanskje litt for lett til å begynne med og Fredrikstad hever seg etter en timeout på stillingen 0-4. Hjemmelaget kommer seg opp på 2-4, men i løpet av 50 sekunder på slutten av perioden dreper vi kampen med tre nye mål. Vi leder komfortabelt 2-7 etter første periode.

Andre periode blir som ofte tidligere denne sesongen vår svakeste. Spillet blir mer oppstykket og hawai-preget og det profiterer Fredrikstad på. Vi taper andre periode 2-1, men leder allikevel solid 4-8 etter to perioder.

Tredje periode blir en rotete periode der begge lag scorer flere mål og drar på seg flere utvisninger. Utover i perioden begynner begge lagene å bli slitne og disiplinen blir merkbart dårligere. Det resulterer i mange utvisninger som igjen gir en oppstykket periode og lite konstruktivt spill. Siste perioden vinner vi 3-4 og kampen totalt 7-12.

Kampen ble aldri spennende så lenge vi skaffet oss et solid overtak fra start i kampen. Vi kan vel heller ikke si at vi spilte en veldig god kamp, men de første ti minuttene var veldig bra.  Det var mer enn nok til å vinne kampen og innkassere tre viktige poeng.

Banens beste for vår del ble Imre Ødegård-Risbakken som gjorde hele 6 målpoeng i kampen.

Målpoeng Sharks: Imre Ødegård-Risbakken 3+3, Fredrik Gjødalstuen 3+2, Lasse Schie 2+0, Sjur Ulrik Strand 1+1, Tobias Holm-Gabler 1+1, Patrick Hjemgård 1+0, Christoffer Gjødalstuen 1+0, Anders Øvereng 0+1, Thomas Bøgle 0+1 og Fredrik Samuelsson 0+1.

Neste kamp for herrelaget er allerede i morgen tirsdag 2. november kl 1930 i Skjeberghallen. Motstander er lokalrival Greåker. Velkommen på kamp i haibassenget.